türkmen grup lojistik hizmetleri a.ş

Türkmen Holding kimin?

Atila Türkmen. Dünyayı değiştirmeye yönelen 68 kuşağından... Bugünse iş hayatında vizyonerliğiyle tekstil dünyasını değiştirmeyi ilke edinmiş bir işadamı. ATK, Concorde kumaş fabrikası, ACT ve GAAT gibi tekstil şirketlerini bünyesinde bulunduran Türkmen Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı.

Türkmen nereli?

Türkmen adıyla anılan Oğuzlar

Türkmenler, İslâmiyet'i kabul etmiş Oğuz boylarıdır. Türkmenler (Oğuzlar) 24 boydan oluşur. Başta Türkmenistan, Türkiye ve Azerbaycan olmak üzere Afganistan, Balkanlar, Rusya, Irak, Suriye ve İran'da yaşamaktadırlar.

Atilla Türkmen kimdir?

Atila Türkmen. Dünyayı değiştirmeye yönelen 68 kuşağından... Bugünse iş hayatında vizyonerliğiyle tekstil dünyasını değiştirmeyi ilke edinmiş bir işadamı. ATK, Concorde kumaş fabrikası, ACT ve GAAT gibi tekstil şirketlerini bünyesinde bulunduran Türkmen Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı.

Mehmet Türkmen nereli?

1970 yılında Kahramanmaraş / Elbistan ilçesinde doğan, ilk ve ortaokulu Elbistan / İğde Kasabasında, Lise eğitimini Elbistan'da tamamlayan TÜRKMEN, yüksek öğrenimini Gaziantep Üniversitesi MYO ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı.

Türkmenler Kürt mü?

Türkmenistan'daki Kürt kökenli Türkmen vatandaşları Türkiye'de de yaşayan Celalî ve Zirkan aşiretleriyle benzer özelliklerine sahiptir.Türkmenistan Kürlerinin büyük çoğunluğu Şii olmakla beraber Sünni ve Ezidiliğe mensup Kürtlerde bulunmaktadır.

Yörük Türkleri Alevi midir?

Türkmen ve Yörük kelimeleri tarihi belgelerde eş anlamlı olarak da kullanılmıştır. Türkmen kimliği ve kültürü kimi yörelerde yalnızca Alevi inançlı Türklerce temsil edildiğinden, bu yörelerde halk arasında Türkmen kelimesi yalnızca Alevi anlamındadır.

Türkmen Türk mü?

Türkmenler, İslâmiyet'i kabul etmiş Oğuz boylarıdır. Türkmenler (Oğuzlar) 24 boydan oluşur. Başta Türkmenistan, Türkiye ve Azerbaycan olmak üzere Afganistan, Balkanlar, Rusya, Irak, Suriye ve İran'da yaşamaktadırlar. Türkiye, Balkanlar, Irak ve Suriye'de yaşayan Türkmenler de, Türk olarak adlandırılır.

Ali Türkmen kimdir?

Ali Türkmen, Edebiyat, Hukuk, Hukuk Ders Kitapları kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Bil İstedim, Hasta ve Hekim Hukuku, Tahkikat Aşaması, Özel Hukuk Muhakeme Usulü Ders Kitabı, İslam İletişim Hukuku olarak sayılabilir.

Türkmen Grup kimin?

Önder Türkmen 1967 yılında Manisa ili Selendi ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Uşak'ta tamamladı. Lise eğitimini 1984 yılında Burdur İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nde 1988 yılında tamamladı.

Önder Türkmen kimdir?

Netlog hem Türkiye'de hem de yurtdışında büyüyen bir lojistik şirketi. 2004 yılında Şahap Çak ve oğlu Gökalp Çak tarafından 13 TIR, 13 şoför ve 8 çalışanla yola çıkan şirket 2019'da 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Şirketin Avrupa'da 7 şirket ile masada olduğunu söyleyen Gökalp Çak, 'Bunların değeri 350 milyon Euro.

Netlog Lojistik firmasının sahibi kimdir?

Emir Feyzi Güçlü tarafından 2013 yılının sonlarında kurulan Palex, çok kısa sürede Türkiye palet sektöründe önemli bir konuma yükseliyor. Ayda 350 bin ile 500 bin arasında değişen palet teslimatı gerçekleştiren Palex'in bu performansı Türkiye'nin önde gelen lojistik firması olan Netlog'un dikkatini çekiyor.

Palex kimin?

1954 yılında Tekirdağ'da doğan Şahap Çak, Saint Benoit Fransız Erkek Lisesi, 1973 mezunudur. 1975-1983 yılları arasında Çaklar Petrol A.Ş.'yi kuran ve genel müdürlüğünü yapan Çak, 1983-2003 yılları arasında Gökbora Uluslararası Nakliyat A.Ş.'nin de kurucu yönetim kurulu başkanıdır.

Şahap Çak kaç yaşında?

Gökalp Çak KİMDİR? İstanbul'da 1978 yılında doğan Gökalp Çak ailenin tek çocuğu. Lise eğitimini İsviçre'de bulunan Institut Le Rosey okulunda yaptı. Buradan 1996 senesinde 'Prix D'Excellence' ödülüyle okul 2'ncisi olarak mezun olan Gökalp Çak, üniversite eğitimini Boston Üniversitesi'nde İşletme Bölümü'nde aldı.

Gökalp Çak kimdir?

7 Mayıs 2013 yılında New York'da Elvan Akın ile evlenen Şafak Çak'ın mutlu bir evliliği bulunmaktadır.

Şafak Çak evli mi?

Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızların da evini tasarlayan Şafak Çak'ın Tarabya'daki manzaralı villası, şaşkınlık yarattı. Çak, eşi ve kızıyla yaşadığı lüks villasının içini özenle dizayn etti.

Şafak Çak nerede oturuyor?

Portre: Şahap Çak

1954 yılında Tekirdağ'da doğan Şahap Çak, Saint Benoit Fransız Erkek Lisesi, 1973 mezunudur.

Şahap Çak aslen nereli?

İstanbul'da 1978 yılında doğan Gökalp Çak ailenin tek çocuğu.