tsgyo

IÅŸ GYO sahibi kim?

Türkiye İş Bankası A.Ş.

Koray GYO kimin?

Koray İnşaat'ın yönetim kurulu başkanlığını Selim Koray yapmaktadır.

Torunlar GYO nun sahibi kim?

Aziz Torun, kurucusu olduğu Torunlar GYO'nun aktif olarak faaliyet gösterdiği gayrimenkul ve perakende sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere sektör derneklerinde de görev almaktadır.

Ziraat GYO sahibi kimdir?

(Ziraat GYO) Ziraat Finans Grubu bünyesinde, Grubun gücü ve deneyimini yatırımcılarına yüksek gayrimenkul getirisini düşük risk seviyesinde sunmak ve sektörde lider rol alarak, örnek, yenilikçi projelere imza atmak için 01.11.2016 tarihinde kurulmuştur.

Nugyo nun sahibi kim?

1966 yılında büyük hayalleri olan Nurettin, Erol ve Oğuz Çarmıklı kardeşlerin Nurol İnşaat Şirketini kurmasıyla başlayan ve her gün yeni başarılarla büyüyen bir hikaye… Yollardan köprülere, konutlardan fabrikalara, altyapıdan havacılığa, savunma sanayiinden finansa, turizmden enerji ve madenciliğe…

AkiÅŸ kime ait?

AKİŞ GYO A.Ş. Ortaklık Yapısı Akkök Holding A.Ş. * Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Sermayenin 36.353.239,81-TL'lik A Grubu(nama) paylarına sahip olup, A grubu paylar Yönetim Kurulu'na aday gösterme imtiyazına sahiptir.

Aksgy hisse ne iÅŸ yapar?

AKÄ°Åž GAYRÄ°MENKUL YATIRIM ORTAKLIÄžI A.Åž.

Gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak ve Esas Sözleşmesinde yer alan faaliyet alanları. SEV Mütevelli ve Yönetim Kurullarında üyelik yapmaktadır.

Aziz Torun kaç çocuğu var?

Aziz Torun evli ve 2 çocuk sahibidir.

Toriumun sahibi kim?

2008 yılındaki Nishistanbul, ardından 2010 yılında, Torium İstanbul girişimleri firmanın sektördeki bilinirliğini artırdı. 1950 Erzincan doğumlu Aziz Torun'un yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Torunlar, tam bir aile şirketi hüviyetinde. 7 üyeli yönetim kurulundaki 3 soyisim 'Torun'.

Psgyo ne is yapar?

Pasifik Gayrimenkul Yatirim Ortakligi AS Åžirket Profili

Şirket'in ana faaliyet konusu; gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri, gayrimenkule dayalı haklar, sermaye piyasası araçları ve Sermaye Piyasası Kurulunca belirlenecek diğer varlık ve haklardan oluşan portföyü işletmektir.

Pegyo ne iÅŸ yapar?

PERA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Başlıca faaliyeti gayrimenkul, gayrimenkul projeleri, gayrimenkul destekli haklar ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır.

Pera GYO Genel müdür?

Segyo kimin?

SEGYO Kime ait? SEGYO, %25 oranında DİĞER %75 oranında ŞEKERBANK T.A.Ş. iştiraklerine aittir.

Psgyo ne iÅŸ yapar?

Kuzey Kıbrıs'ta kurulmuş olan Maya Turizm Ltd'nin %50'sini kontrol etmektedir. 8 Ekim 2012 itibariyle en büyük pay sahibi, elinde %48,39 pay bulunduran Global Yatırım Holding AŞ idi.

Pegyo ÅŸirketi kime ait?

AKİŞ GYO A.Ş. Ortaklık Yapısı Akkök Holding A.Ş. * Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Sermayenin 36.353.239,81-TL'lik A Grubu(nama) paylarına sahip olup, A grubu paylar Yönetim Kurulu'na aday gösterme imtiyazına sahiptir.

GYO kimin?

Halka arz edilen Şirket payları 07/06/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 1,10 TL/pay baz fiyat, 'SEGYO.E' kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 2.000.000 TL olarak belirlenmiştir.

Segyo hangi pazarda?

RHEA GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. Şirket kayıtlı sermayeli olarak ve çıkarılmış sermayesini, esas olarak Türkiye'de kurulmuş veya kurulacak olan, gelişme potansiyeli taşıyan ve kaynak ihtiyacı olan girişim şirketlerine yapılan uzun vadeli yatırımlara yöneltmek üzere kurulmuş halka açık anonim ortaklıktır.

Rheag ne iÅŸ yapar?

TSKB GYO, bir sermaye piyasası kurumu olarak, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapıyor, belirli projeleri gerçekleştirmek üzere adi ortaklık kuruyor ve SPK'nın ilgili tebliğinin izin verdiği diğer faaliyetlerde bulunuyor.

Hisselerinin %50,92'si Türkiye İş Bankası Grubu şirketlerine ait olan bankamızın, Borsa İstanbul (BIST) Yıldız Pazar'da 'TSKB' sembolü ile işlem görmekte olan hisse senedinin, fiili dolaşımdaki pay oranı %38,9'dur. Faaliyetlerimizi İstanbul'daki Genel Müdürlüğü ve Ankara Şubesi aracılığı ile yürütüyoruz.

TSKB GYO ne iÅŸ yapar?

Yönetim Kurulu Başkanı

Hakan Aygen, 1989 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. 1989 yılında reel sektörde kariyerine başlamıştır. 1995 yılında Mali Analiz Uzman Yardımcısı olarak TSKB bünyesine katılan Sn.

TSKB kaç çalışanı var?

1950 yılında, Türkiye'nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankası olarak İstanbul'da kurulduk. Kurulduğumuz günden bu yana Türk bankacılık sektöründe, uzman bankacılık anlayışımız, finans, ekonomi ve mühendislik alanlarındaki güçlü ekiplerimizle fark yaratıyoruz.

TSKB nin sahibi kim?

Bankanın hisselerinin %47,68'si Türkiye İş Bankası ve Grubu şirketlerine ve %8,38'i Türkiye Vakıflar Bankası'na ait olan bankanın geri kalan %43,94'lük orandaki hisse ise Borsa İstanbul'da (BİST) 'TSKB' kısaltması ile işlem görmektedir.

Hakan Aygen Kimdir?

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş.