ttwars best travian speed

Travian Top 10 ne zaman sıfırlanır?

Top10 her hafta Pazartesi günleri 0:00 am GMT de sıfırlanır.

Travian en iyi ırk hangisi?

Romalılar, Travian'a yeni başlayanlar için en kolay olan ırktır. Önemli sosyal ve teknolojik gelişimlerinden dolayı Romalılar bina inşaası koordinasyonunda usta ve Roma askerleri Travian'ın en seçkin askerleridir. Hem saldırı hem de savunma için uygundurlar.

Travian hangi ülkenin?

Travian Türk Sunucusu

Travian'ın Türk sunucusu, Travian Games GmbH kuruluşunun Türkiye koludur. Diğer ülkelerin oyun dünyaları ile arasındaki tek fark adındanda anlaşılacağı gibi Türkçe olmasıdır.

Travian kahraman ölürse ne olur?

- Her oyuncunun aktif tek bir kahramanı olabilir. Kahraman ölürse yeniden canlandırabilirsiniz.

Travian hala oynanıyor mu?

Kısa sürede milyonlarca oyuncu kitlesine ulaşan Travian, tam 10 yıllık bir beta sürecinden sonra 27 Ocak 2014 tarihinde tam sürümüne kavuşabildi. 10 yıllık süre boyunca her geçen gün daha da geliştirilen Travian, günümüzde hala daha en çok oynanan web tabanlı çevrimiçi oyun olma özelliğini koruyor.

Travian koçbaşı ne işe yarar?

Koçbaşları, piyade ve süvarileriniz için ağır bir destek silahıdır. Görevi, düşman duvarlarını yıkmak ve bu nedenle birliklerinizin düşmanın tahkimatlarını aşma şansını artırmaktır. Köyde savunma olmadığında, mancınıkların binaları yıktığı gibi, koçlar da duvarları yıkabilir.

Travian Legends nedir?

Travian: Legends – Türkiye. Çevrimiçi Çokoyunculu Strateji Oyunu.

Travian kahraman puan dağılımı nasıl olmalı?

Her kahraman puanı için bütün askerlerle birlikte savunma puanı %0.2 oranında daha fazladır (maksimum %20). Bu bonus hesabınızdaki tüm askerler (kahraman memleketinden bağımsız) için geçerli olup, köyünüzdeki başkalarına ait askerler için geçerli değildir.

Travian kahraman özellikleri nasıl dağıtılır?

- Kahramanlar arasında eşit olarak dağıtılır. Örneğin: 3 kahraman varsa, her biri tecrübe puanı olarak toplam puanın 1/3 ünü alır.

Travian da Oyun nasıl biter?

Bir oyuncu Dünya Harikasını seviye 100'e inşa ettiği zaman oyun dünyası sona erer.