tuiç akademi ekşi

Burak Yalım Kimdir?

Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği (TUİÇ) Kurucu Başkanı ve Bosna Hersek Türkiye Mezunları Derneği (TÜMED) Fahri Üyesi'dir. Özel sektörde çeşitli kurumlarda yönetici asistanlığı ve danışmanlığı, iş geliştirme müdürlüğü, genel müdürlük görevlerini üstlenmiştir.

Said Yalım nereli?

ıspartalı öğretmen, galerici, youtuber, fırsatarabaları.com sitesi sahibi girişimci ve eğlenceli kişilik.

Barış Yalım Kimdir?

2006 yılında gazeteciliğe başladım. 11 yıl Sönmez Medya'da görev aldıktan sonra digital ortama ayak uydurmak için enbursa.com'a transfer oldum. 1,5 yıldır da bu medyada Spor Müdürü görevini üstleniyorum. Fotoğraf çekme, haber metni oluşturma, iletişim kurma ve hak yememe konularından kendime güveniyorum.

Özkan Yalım nereli?

Özkan Yalım 1969 yılında Uşak'ta doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Uşak'ta tamamladı.

Özlem Yalım Kimdir?

1972 Ankara doğumlu.1995'te ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nden lisans derecesi olan Yalım, 1995-2000 yılları arasında kurucu ortağı olduğu Kilit Taşı tasarım ve mimarlık firmasında çok sayıda mobilya ve mekan tasarımı projelerine imza attı.

Hülya Yalım Kimdir?

Halen Exeltis Türkiye Genel Müdür olarak görev yapan Hülya Yalın, İsveç Vaxjö Üniversitesi'nde biyokimya mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye ilaç sektöründeki kariyer yolculuğunda, farklı ilaç şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

Süha Gürsoy kimdir?

Fizik Profesörü, Fizikçi, Akademisyen. Fizikçi, profesör, akademisyen (D. 1924, İstanbul – Ö. 2010, ABD).

Tuiç açılımı nedir?

kısaca tuiç olarak bilinen, çanakkale 18 mart üniversitesi'nde bir öğrenci kulübü olarak başlayıp hızla genişleyen ve gençlerin türkiye'de dış politikada daha çok söz sahibi olmasını amaçlayan faydalı bir oluşum.

UliWiki nedir?

TUİÇ tarafından kurulan UliWiki (Uluslararası İlişkiler Sözlüğü), 2017 yılından itibaren faaliyet gösteren WikiMedia tabanlı Uluslararası İlişkiler veri tabanıdır. UliWiki'nin amacı Uluslararası İlişkiler alanı için güvenilir kaynaklardan elde edilen verilerin, bir araya getirilmesi ile bir başucu kaynağı olmaktır.

Uli Hangi bölüm?

KOÜ-Uluslararası İlişkiler Bölümü

Tuiç Akademi O staj nedir?

TUİÇ Akademi o-Staj programı stajyerlerine yalnızca bilgi ve becerilerini sergileme imkanı değil, geliştirme imkanı da sunar. Programa katılan stajyerler, klasik fotokopi çekme anlayışına dayalı staj mantığı yerine, öğrencinin pro-aktif yer aldığı öğrenme sürecine dahil olurlar.

O staj ücretli mi?

Staj programlarına katılım ücretli mi? O-Staj Programında stajyerler, harcırah maliyetleri olmaksızın kendi yetenek ve becerilerini geliştirdikleri bir öğrenme sürecine dâhil olmaktadır.

Stajda para verilir mi?

Staj yapan öğrenciler net asgari ücretin yüzde 30'undan az olmamak kaydıyla ücret alıyor. 5500 lira olan asgari ücretle birlikte en az staj ücreti 1650 lira oldu.

Stajdan ne kadar kazanılır?

Okullardan işletmelere staj yapmak için giden lise ve üniversite öğrencilerine ödenen staj ücreti de yeni asgari ücret artış oranı kadar yükselecek. Staj yapanlar net asgari ücretin yüzde 30'undan az olmamak üzere ücret alıyor. Şu anda 4253 lira asgari ücrette en düşük 1276 lira staj ücreti alınıyor.

Stajyer kaç saat çalışır?

2. Staj hafta da en fazla 6 işgünü (48 saat) yapılabilir. Stajyer öğrencinin haftada 6 günden (48 saatten) fazla çalışması, fazla mesai yapması veya gece vardiyasında çalışması ek staj günü olarak sayılmaz. Resmi tatil günlerinde staj yapılamayacaktır.

1 aylık staj ücreti ne kadar?

2023 stajyer maaşı da asgari ücretin zamlanması ile birlikte arttı. Mevcut'ta 1.650,11 TL olan stajyer maaşı asgari ücrete yapılan yüzde 55 zam ile birlikte 2.557,67 TL'ye yükseldi.

Gönüllü stajyer maaş alır mı?

Zorunlu stajlarda 3308 sayılı Kanunun kapsamına dahil olmayan ve mesleki olarak eğitim görmeyen öğrenciye ücret verilme zorunluluğu bulunmamaktadır. Gönüllü stajda ise normal bir çalışan olarak görülen stajyerlere en az asgari ücret tutarında ödeme yapılması gerekmektedir.