turkcell hattımın kapanma tarihini nasıl öğrenebilirim

Benim adıma kaç tane hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Bir kişi kaç hat açabilir?

Aboneler kendi isimlerine kayıtlı ve halen aktif olan faturasız hatlarının sayısını öğrenme imkânına sahip durumda. Kurul kararından bizim anladığımız; Türkiye'de üç büyük operatör olduğuna göre, bir kişi ömrü boyunca 45 tane faturasız hat açabiliyor.

1 kişi üstüne kaç hat alabilir?

Bu kapsamda, Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu (BTK) ve GSM şirketlerinin yetkilileriyle yapılan toplantılar sonucunda sınırsız olarak alınabilen hat sayısı; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için 15(onbeş) adet, yabancı uyruklu şahıslar için 3(üç) adet ile sınırlandırıldı.

Açık hat tespit edilebilir mi?

Gerçeğe aykırı evrak düzenlemek veya değiştirmek suretiyle kişinin bilgi ve rızası dışında tesis edilmiş olan abonelikler kullanılamaz. Bununla birlikte vatandaşlar e-Devlet üzerinden adlarına açılmış hatları görebilme ve adlarına bilgileri dışında açılmış bir hat varsa bunu tespit edebilme imkanına sahiptirler.

Hat açma ücreti ne kadar?

Hat açma kapama ücreti ne kadardır? 22.10.2022 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 68,46 TL'dir. Hattınız kapanmadığı sürece herhangi bir hat açma ücreti yansımayacaktır. Virman nedir?

Hat devri kaç lira?

Faturalı Hat Devri: İlk tesis ÖİV ve ruhsatname ücretine denk gelen 167,75 TL 12 taksit ile abonenin faturasına yansıyacaktır. Devir ücreti için alınacak tüm vergiler dahil 10,96 TL abonenin faturasına ayrıca yansıtılır.

Hat açma ücreti yasal mı?

SAMSUN (AA) - Çarşamba Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Şevketbey Akbulut, GSM operatörleri tarafından alınan açma kapama bedelinin yasal bir dayanağı olmadığını ifade ederek, vatandaşların Tüketici Hakem Heyetlerine başvurmaları durumunda kendilerinden alınan bedelleri geri alabileceklerini söyledi.

Hat devretmek kaç TL?

Bu alınan tutar, devir ücreti sonucunda doğan ruhsatname ücreti karşılığı alınacaktır. Devir ücreti tüm vergiler dahil 10,96 TL olarak abonenin hattında yüklü TL miktarından çekilecektir.

Kendi uzerime kac tane hat var?

Tüm operatörler üzerindeki hatlarınızı sorgulamak için https://www.turkiye.gov.tr/mobil-hat-sorgulama adresini kullanarak e-devlet sistemine giriş yapabilirsiniz. Dijital Operatör Uygulaması içerisindeki ayarlar menüsü altında bulunan hesap ekleme işlemini kullanarak da adınıza kayıtlı tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Hat üstüne telefon alınıyor mu?

Faturalı hat üzerinden tarifeye ek telefon alma yöntemleri:

Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin, Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak, Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz. Bir diğer yol ise kredi puanının yüksek olması.

Hat sahibi hangi bilgilere ulaşılabilir?

Kaç sms gönderildiği ve tarihi, kaç dakika konuşulduğu vs… bilgisi gsm operatörlerinin web sitelerinden görüntülenebilecek artık. Kısacası ister faturalı hat sahibi olun isterseniz faturasız yani kontörlü hat sahibi olun, web sitesinden detaylı görüşmelerinizi görebilirsiniz.

Hat sahibi WhatsApp dökümü alabilir mi?

WhatsApp üzerinde gerçekleştirdiğiniz yazışmalar uçtan uca şifreli olarak korunmakta olduğundan üçüncü kişiler tarafından uzaktan erişilememektedir. … WhatsApp'ın çalışma mantığında üçüncü bir kişi tarafından içeriklere uzaktan erişim mümkün görünmemektedir.

Açık hat takip edilebilir mi?

Açık hatlar kesinlikle yasaktır' dedi. Adını açıklamayan bir hat satıcısı da 'Kontörlü hat alırken kimlik olması yetiyor. Faturalı hat almak için kimlik ve sabit fatura gerekiyor.

Silinen WhatsApp konuşmaları mahkemede çıkar mı?

Yine HMK 189/2. hükmü uyarınca da, boşanma davasında delil değeri olmayacaktır. Kişiler örneğin Whatsapp üzerinden eşin üçüncü kişilerle olan konuşma içeriklerini elde edemezler. Ancak GSM operatörleri üzerinden bir kısım iletişim kayıtlarının tespitini Mahkemeden isteyebilirler.

Geçmişe dönük WhatsApp konuşmaları çıkar mı?

WhatsApp'ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive'dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE'ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ'ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.

Whatsapptan yer tespiti yapilir mi?

Ardından 'Ekle' düğmesindeki 'Konum'un altında yer alan 'Mevcut Konumu Paylaş' seçeneğini seçiyorsunuz. Paylaşım süresini seçtikten sonra göndere basmanız yeterli. Bu sayede sohbetteki her kişi gerçek zamanlı konumunuzu haritada görebilecek.

Açık hat almak suç mu?

Açık hat tamamen yasak. Ciddi yaptırımları var. Bayiler için de var hatta bayilikler son buluyor. Cezaevine kadar giden bir süreç oluyor.

Suriyeliler hat alabilir mi?

Yabancı uyruklu iseniz ve Türkiye'de ikamet etmeye karar verdiyseniz, gerekli belgeleri tamamlayarak faturalı hat sahibi de olabilirsiniz.

Kapatılan hat ne zaman silinir?

Hattınızı iptal ettirdiğiniz tarih itibarıyla bir yıl boyunca, adınıza kayıtlı hattınızı numaranız aynı kalarak geri alabilirsiniz.

Hat açma ücreti nedir?

Hat açma kapama ücreti ne kadardır? 22.10.2022 tarihinden itibaren fatura borcu veya farklı nedenlerle kapanan hatlar için, hat açma ücreti 68,46 TL'dir.

Iptal olan hat tekrar açılır mı?

Hattınızı iptal ettirdiğiniz tarih itibarıyla bir yıl boyunca, adınıza kayıtlı hattınızı numaranız aynı kalarak geri alabilirsiniz. Bir yıl sonunda alınmayan hatlar tekrar satışa sunulur.

Uzun süre kullanılmayan hat ne olur?

Hattınızın yarı aktif olduğu dönem sonuna kadar tekrar TL yüklemezseniz, Hazır Kart numaranız iptal edilir ve hattınız tekrar kullanılamaz. Bunun yanında, her yılın 1 Ocak - 31 Mart arasında son yüklemesini yapmış aboneler 185 gün boyunca arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilir.

Öğrenci hattı kaç TL 2022?

En çok tercih edilen uyumlu genç 7 tarifesi ayda sadece 29 Tl karşılığında sunulmaktadır. Tarife, 750dk-250 sms ve 7+2 GB internet içermektedir.

Yeni bir hat kaç günde açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Yeni SIM kartımla ilgili bir sorum olursa ne yapmalıyım?

Hat kapama ücreti ne kadar?

Hat kapama-açma işlemi ücreti, hattın borç sebebiyle kapanması ve devamındaki süreçlerde oluşan maliyetler sebebiyle doğup, açma anından sonraki ilk faturaya vergiler dahil 68,46 TL yansıtılır.