turkcell mobil imza almak istiyorum

Turkcell mobil imza ücreti ne kadar?

*28.03.2022 tarihi itibariyle Mobil İmza Başlangıç 3 Aylık Paketi 3 aylık 27 TL, Mobil İmza Aylık Standart Paketi aylık 13 TL, Mobil İmza Aylık Kamu Paketi aylık 8 TL, Mobil İmza Aylık Avukat Paketi aylık 11 TL, Mobil İmza Yıllık Avukat Paketi yıllık 80 TL, Mobil İmza Yıllık Standart Paketi yıllık 100 TL ve Mobil İmza ...

Mobil İmza güvenilir mi?

Mobil imzanın elektronik imzadan tek farkı, elektronik imza oluşturmak için mobil cihazlarda yer alan SIM kartının kullanılması. Elektronik imzaya ilişkin mevzuat mobil imzayı da kapsadığı için mobil imza da elektronik ortamda güvenli elektronik imzanın sağladığı hukuksal geçerliliği sağlar.

E devlet Mobil Ä°mza kac tl?

e-Devlet Kapısında mobil imza kullanımı için e-Devlet Kapısı'nca herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Mobil İmza kaç gün?

Mobil İmza'ya yeni abone olacak kullanıcılar için hazırlanan Mobil İmza paketidir. Yılda sadece 1 kez paketten yararlanabilir. 3 aylık sürenin sonunda Mobil İmza paketi aylık standart paket aboneliği ile devam eder. Tüm kullanıcıların başvurusuna açıktır, iptal talebi iletilene kadar her ay otomatik olarak yenilenir.

Mobil imza kac lira?

Mobil İmza ile ıslak imza gerektiren işlemleri ve başvuruları yerinizden kalkmadan anlaşmalı kurumlar üzerinden yapabilirsiniz. Mobil imza servisi için ne kadar öderim? Mobil imza servisi faturalı müşterilerimiz için satışa açıktır ve ücreti vergiler dahil aylık 5 TL'dir.

Mobil imza kimler alabilir?

Mobil İmza Servisi'ni kimler kullanabilir? Mobil İmza'yı 18 yaşını doldurmuş tüm Vodafone aboneleri kullanabilir. Bireysel hat sahipleri, kurumsal hat sahipleri, faturalı ve faturasız hat sahipleri Vodafone Mobil İmza hizmetinden yararlanabilmektedir.

E devlette istenen mobil imza nedir?

Mobil İmza, cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.

Mobil imza Herkes alabilir mi?

Mobil imza herkes tarafından kullanılabilir. Özellikle resmi kurumlar ile sık sık görüşmeler yapan ve dijital dökümanlar üzerinden işlem yapan kişilerin mutlaka mobil imza kullanması öneriliyor.

Mobil imza güvenilir mi?

Kısacası elektronik imza elektronik ortamda yapılan işlemlere hukuksal geçerlilik sağlaması açısından önemlidir. Bu nedenle de elektronik ortamda hukuksal geçerlilik kazandırılmak istenen her işlemde elektronik ya da mobil imzanın kullanılması kaçınılmaz bir gerçektir.

Mobil imza gerekli mi?

Mobil İmza ile ıslak imza gerektiren işlemleri ve başvuruları yerinizden kalkmadan anlaşmalı kurumlar üzerinden yapabilirsiniz. Mobil imza servisi için ne kadar öderim? Mobil imza servisi faturalı müşterilerimiz için satışa açıktır ve ücreti vergiler dahil aylık 5 TL'dir.

Mobil imza ücreti ne kadar?

PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 369,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 469,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 569,00 TL.

Elektronik imza ücreti ne kadar?

e-Devlet Kapısında mobil imza kullanımı için e-Devlet Kapısı'nca herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur.

E-devlet mobil imza ücretli mi?

1 Yıllık e-İmza 369,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 469,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 569,00 TL.

1 yıllık e imza ne kadar?

Evet GSM şirketi ile görüşülerek direk temin edilebilir. Fakat sertifika bedeli kullanıcı tarafından ödenecektir.

E imza ücretini kim öder?

Başvuru sonucunda zaman damgası hesabı açık ve aktif iken bakiye sınırlaması göz önünde bulundurularak birden fazla kişi veya kurum mevcut hesabı kullanabilecektir.

E-imza 2 tane olabilir mi?

2022 yılına ait TÜBİTAK KamuSM Nitelikli Elektronik Sertifika Fiyatları: 1 yıl geçerli e-imza: 265,30 TL. 2 yıl geçerli e-imza: 324,50TL. 3 yıl geçerli e-imza: 413,00 TL.

E-imza ücreti 2022 ne kadar?

2.BaÅŸvuru:

Ön başvurunuzun ardından, Turkcell Mağazalarına resmi kimliğiniz ile (ehliyet, nüfus cüzdanı veya pasaport) başvurarak servis taahhütnamesini imzalamanız gerekmektedir. Turkcell Mobil İmza'yı kullanabilmeniz için sim kartınızın 128K 4G LTE olması gereklidir.

E-imza ücretini kim öder?

Mobil elektronik imza, mobil bir cihaz kullanılarak oluşturulan elektronik imza olarak tanımlanabilir. Mobil elektronik imzanın, elektronik imzadan tek farkı elektronik imza oluşturma aracı olarak mobil bir cihaz içerisine konulan SIM kartın kullanılmasıdır.