turkhava yollari musteri hizmetleri

1 mil kaç para?

Biriktirilen her 100 mil 1 TL değerindedir. Mil kullanım kampanyaları 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

40 mil ne kadar eder?

5 mil ne kadar oluyor?

5 mil, 0.0005 kilometredir.

Denizde 1 mil ne kadar?

Deniz mil (Nautical mile)´inin uluslararası resmî bir kısaltması olmadığından, şu kısaltmalara rastlamak mümkündür.: M, NM, nm, ve nmi. Bir deniz mil´inin uzunluğu metrik hesaba göre tam: 1.852,2 metredir. Ayrıca, bir deniz mil´inin onda birine gomina denir ve 185,22 metredir.

1 tl kaç mil?

Yurt içi biletlerde biriktirdiğiniz her 100 Mil Puan 1 TL değerinde sayılır.

100 mil kaç tl yapar?

Biriktirilen her 100 mil 1 TL deÄŸerindedir.

1 mil neye denk gelir?

Bir Kara mil´inin uzunluğu metrik hesaba göre 1.609,344 metre ye eşittir.

30 mil ne kadar eder?

1 mil, 1,609 kilometreye eşittir. 10 mil ise tam olarak 16,09344 kilometreye denk düşmektedir.

10 mil ne kadar yapar?

Yurt içi uçuşlarda öğretmenlerimize özel %20 indirim!

THY öğretmen indirimi ne kadar?

Öğrenci uçak bileti avantajlarından 12-34 yaş arası öğrenciler faydalanabilmektedir.

THY öğrenci indirimi kaç yaş?

Kampanya kapsamında, aynı rezervasyon kaydında bulunan tüm yolcuların aynı soyadı taşıması durumunda yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Kampanya Türk Hava Yolları mobil uygulaması, web sitesi, satış ofisleri ve yetkili acentelerden satılan biletlere uygulanmaktadır.

THY Aile indirimi yüzde kaç?

Bursiyer indirimi, %25 oranındadır ve baz ücret üzerinden uygulanacaktır.

THY ögrenci indirimi ne kadar?

Öğrenci indiriminden yararlanan yolcularımız için bagaj ücreti her 1 kg için 20 TRY olarak belirlenmiştir. Bu indirimlerden faydalanmak için satın alma işlemini Satış Ofislerimizde gerçekleştiriniz.

Uçak bileti kimlere ücretsiz?

Bebeğim kucağımda seyahat edebilir mi? Bebeğiniz 2 yaşını doldurana kadar ilave kemerlerle korunarak kucağınızda seyahat edebilir. Detaylı bilgi için bebek ve çocuk yolcular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

THY kilo başı kaç tl öğrenci?

Uçuş firmalarının özellikler; 65 yaş ve üstü, bebekler, gençler, engelliler ve öğrencilere uyguladığı indirimler oldukça başarılı sonuçlar veriri. Güzel indirimler alabilirsiniz. 65 yaş ve üstü yolcular için uygulanacak olan indirimler %25 oranındadır.

THY kaç yaşa kadar ücretsiz?

İBB, öğrenciler için yaş sınırlaması getirmeyi planlıyor. Yaş sınırı da 25 olarak belirlendi. Bu karar geçerse 25 yaş üstü öğrenciler indirimli İstanbul öğrenci ve öğrenci mavi kartından yararlanamayacak. Yüzde 50 zam aktarma tarifelerinde ve metrobüs fiyatlarında da değişiklik yapacak.

Uçak bileti kimlere indirimli?

Türk Hava Yolları İstanbul şehirlerinden direkt Aşkabat uçuşları düzenliyor.

Öğrenci indirimi kaç yaş?

Türkmenistan Hava Yolları Şirketi, 14 Ocak 2022'de Aşkabat-İstanbul-Türkmenabat güzergahında özel uçak seferi düzenleyecek. Türkiye'nin İstanbul Havalimanı'nın resmi web sitesinde, konuya dair bigiye yer verildi.

Aşkabata uçak var mı?

En ucuz İstanbul - Türkmenistan uçuşu hangisidir? Son 72 saat içinde bulunan, İstanbul (kalkış) - Türkmenistan (varış) arası en ucuz uçak biletinin fiyatı tek yön için ₺ 11.450 ve gidiş dönüş için ₺ 17.127'dir.

THY Türkmenistan seferleri ne zaman başlayacak 2022?

Direkt uçuşlar

₺ 5.584, son 72 saat içinde tek yönlü İstanbul - Türkmenistan uçuşu için bulunan en iyi fiyat. ₺ 308.195, son 72 saat içinde momondo üzerinden gidiş dönüş İstanbul - Türkmenistan uçuşu için bulunan en iyi fiyattır.

Türkmenistan uçak bileti ne kadar?

Son 72 saat içinde bulunan en iyi Türkiye - Türkmenistan tek yönlü uçuşu fiyatı ₺ 5.784'dır (İstanbul Sabiha Gökçen - Ashgabat). Son 72 saat içinde bulunan en iyi Türkiye - Türkmenistan gidiş dönüş uçuşu fiyatı ₺ 11.869'dır (İstanbul - Ashgabat).

Istanbul Türkmenistan uçak bileti ne kadar?

Yapılan duyuruda 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren Türkmenistan'ın İran Sarahs Sınır Kapısı'ndan gelen yabancı yük araçlarının sürücüleri ile birlikte Türkmenistan toprakları üzerinden Özbekistan'a geçişine izin verileceği bildirilmiştir.

Türkmenistan bileti kaç para?

Özellikler. Otobüs terminal binası Aşkabat'ın kuzey kesiminde Aşkabat-Daşoğuz yolu boyunca yer almaktadır. Terminalin 324 platformu bulunmaktadır ve günde 2.000 yolcuya hizmet vermektedir. Türkmenistan şehrine bağlanan güzergahların yanı sıra komşu ülkelere ve BDT ülkelerine giden güzergahlar da bulunmaktadır.