turktelekom musteri hizmetleri numarası

Türk Telekom kime ait?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir.

Türk Telekom çalışanları devlet memuru mu?

3- Türk Telekom Anonim Şirketi özel hukuk hükümlerine tabi bir şirket olup, çalışanları 22/5/2003 tarih ve 4857 İş Kanunu hükümlerine tabi işçi statüsünde istihdam edilmektedir. 4-Sosyal güvenlik bakımından Emekli Sandığı Kanununa tabi olmak kişiye Devlet memuru statüsü kazandırmamaktadır.

Türk Telekom ne kadar maaş veriyor?

Türk Telekom müşteri hizmetleri maaşları mağaza çalışanları veya sanal ofis çalışanları arasında kısmen farklılık gösterse de ortalama olarak 6.000.00 TL civarındadır.

PTT ile Türk Telekom ne zaman ayrıldı?

1995. 24 Nisan'da PTT'deki telekomünikasyon ve posta hizmetleri birbirinden ayrılarak PTT'nin telekomünikasyon hizmetleriyle ilgili tüm personel, varlık ve yükümlülükleri; hisselerinin tamamı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'na ait olan Türk Telekom'a transfer oldu.

Türk Telekom maaş ne kadar?

6 ay -Çalışan Üyeler için 3 ay sonra 18 eşit taksit. -Emekli Üyeler için 3 ay sonra 24 eşit taksit. 6 ay ve üzerinde Üyelik kıdemi olan üyelerimiz, 2.000-TL'den 8.000-TL'ye kadar Evlilik Destek kullanabilir. Nakdi Destek (İlave Aidat) Altı Aylık Üyelik Şartı Aranır.

Türk Telekom evlilik yardımı ne kadar?

Memurlar, Türk Ticaret Kanununa göre tacir veya esnaf sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamazlar. Ancak network marketing şirketi, kişileri bağımsız tacir 'yardımcısı' yapmaktadır. Bu nedenle memurlar tacir sayılmamaktadırlar.

Devlet memuru network iÅŸi yapabilir mi?

Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde Vodafone müşteri temsilcisi maaşları en az 5.500.00TL olan asgari ücret düzeyindedir.

Vodafone ne kadar maaÅŸ veriyor?

ATT maaşı ne kadar?

Türk Telekom çalışanları Devlet memuru mü md.5/2, 3, 4, 7). Görüldüğü gibi, yasanın Telsiz Kanunu'nda yaptığı değişiklikle kurulan Telekomünikasyon Kurumu'nda çalışan personel 'memur' statüsünde olup, 2023 sayılı İş Kanunu ile 2023 sayılı Sendikalar Kanununu ilgilendiren bir yönü bulunma- maktadır.md.5/2, 3, 4, 7).

Telekom çalışanları memur mu?

1985 yılı Ankara doğumluyum. Malatyalı Hekimhanlıyım ve 2011 yılında Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Mezun olduktan sonra İstanbul'da ve Malatya'da olmak üzere görev yaptım.

Türk Telekom avukatı kim?

Süreyya Ağaoğlu (Azerice: Sürəyya Ağaoğlu; d. 1903, Şuşa, ö. 29 Aralık 1989, İstanbul), Azerbaycanlı Türk avukat ve yazar.

Türkiye'de en iyi avukat kim?

Mesleki bir kuruluş olan baroların, hiyerarşik bir yapılanması vardır. Avukatlık Kanunu'na göre her bir baronun bir yönetim kurulu bulunması gerekir. Yönetim kurulu ise baro başkanından ve en az dört üyeden oluşur. Baro başkanı, baro yönetim kurulunun başı olmasının yanı sıra baronun idari teşkilatının da başıdır.

Türkiye'nin ilk avukatı kimdir?

Avukat, hakim ve savcılar görevlerini yaparken özel bir cübbe giyme zorunluluğuna tabi tutulur. Kanuna göre her avukat görevini yaparken bu özel cübbeyi giymek ile yükümlüdür.

Avukatların başı kim?

Rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, irtikap, nicelikli zimmet, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas, ihaleye fesat karıştırmak gibi suçlardan hüküm giymiş veya herhangi bir suçtan dolayı hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin avukatlık yapabilmeleri mümkün değildir.

Avukatlar ne giyiyor?

Avukatlık Kanunu'nun 58. maddesine göre, '.... Ağır ceza mahkemesinin görev alanına giren bir suçtan dolayı suçüstü hali dışında avukatın üzeri aranamaz'. Madde hükmünden görüleceği üzere ağır ceza mahkemesinin görev alanına giren bir suçtan dolayı suçüstü hali dışında avukatın üzeri aranamayacaktır.

Ilk kadin avukat kim?

Avukatın üstü ise, ağır ceza mahkemesinin görev alanına giren bir suçtan dolayı suçüstü hali hariç, asliye ceza mahkemesinin veya sulh ceza mahkemesi- nin görev alanına girip de yargılaması ağır ceza mahkemesinde olanlar da dahil avukatın üzeri ve yanında taşıdığı eşya, otomobili ve kullandığı diğer araçlar aranamaz.

En ünlü avukat kimdir?

BTK Tüketici Sitesi. BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne 120 Numaralı Telefon Kanalıyla Ulaşılabilmektedir.

Kimlerin avukatı olunamaz?

Türk Telekom SIM Menü'de yer alan abonelikli servislerin iptal bilgileri abonelik başlangıç mesajlarında belirtilmiştir. İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz.

Avukatların arabası neden aranmaz?

444 1 444 müşteri hizmetlerimize ulaşarak yapabilirsiniz.

Avukatların üstü aranamaz mı?

Ziraat Bankası A.S. Türk Ekonomi Bankası A.S. Türkiye Finans Katılım Bankası A.S. Vakıf Katılım Bankası A.S.

Türk Telekom temsilcisine nasıl bağlanabilirim?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Türk Telekom.