turkuaz hisse

Obase kaç lot var?

Halka arz fiyatı 10,50 TL üzerinden yatırımcıdan OBASE koduyla talep toplayan Obase Bilgisayar ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. A.Ş. resmi olmayan kaynaklarla, katılım sağlayan yatırımcılara en fazla 493,50 TL'lik yatırım karşılığında 47 Lot verdi.

Obesa hisse kaç TL?

OBASE BILGISAYAR Hisse grafik - OBASE Hisse fiyatı ve borsa takibi. Bugün için OBASE fiyatı 27.18 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 12.623.112,00 TL olarak gerçekleşti. OBASE BILGISAYAR hissesi fiyatı bugün yüzde 3.07 düşüş kaydederken, haftalık kayıp yüzde 4.03'e aylık kazanç ise yüzde 23.70'ye ulaştı.

Obesa hisse kimin?

➗ Obase Bilgisayar Hissesi Kimlere Dağıtılacak? Obase Bilgisayar hisselerinin tamamı eşit dağıtılacak.

1 lot kaç pay eder?

Lot kısaca, borsada işlem birimini anlatır. Yani, 1 lot 1 adet hisse senedini ifade eder. Tüm pay ve yeni pay alma hakkı işlemlerinde işlem birimi olarak '1,00 TL (nominal) = 1 adet = 1 lot' eşitliği uygulanır.

Türkiye'de kaç kişi Borsada?

​​Borsa İstanbul'da pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı 2 milyonu aştı. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerine göre 15 Ocak 2021 itibariyle pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı toplam 2.002.873 kişiye ulaştı.

Ne kadar para ile borsaya girilir?

Borsaya girmek için ne kadar para gerekir? Bunun hiçbir alakası yok aslında. Herhangi bir aracı kurum veya banka, sizin 5 liranızı da alır, 100 liranızı da.

OBASE kime ait?

OBASE Kime ait? OBASE, %23,05 oranında BANU DAL %23,05 oranında BÜLENT DAL %30,78 oranında DİĞER %23,12 oranında MEHMET HALUK ALPAY iştiraklerine aittir.

OBASE kaç lot var?

Ortaklık yapısı (*) %32,32 M. Tuğrul Tekbulut'a aittir.

Logo hisse kimin?

Kurumsal. 91 yıllık geçmişe sahip Turcas Petrol, sektörlerinde lider konumdaki firmalara iştirak eden petrol ve enerji odaklı bir yatırım şirketidir. Turcas, faaliyetlerini Akaryakıt Perakendesi ve Madeni Yağlar ve Elektrik Üretimi olmak üzere iki ana alanda yapılandırmıştır.

Turcas hisse ne iÅŸ yapar?

Diyanetin bildirisine göre; Borsadan hisse almak caiz değil. Buna göre borsada bulunan hisseleri bloke edecek olan ve hayali satışlarda borsada spekülatif dalgalanmalara yol açacak olan satışlar dini anlamda sakıncalı olarak nitelendirilmiştir.

Hisse almak haram mı?

Banu AKSOY

2005 yılından beri Turcas Petrol A.Ş.

Turcas Petrol sahibi kim?

Hisse senetlerini, SPK tarafından yetkilendirilmiş aracı kurumlar veya banka aracı kurumlar üzerinden bir yatırım hesabı açarak alıp satabilirsiniz. Yetkilendirilmiş bu aracı kurumlar sayesinde Borsada işlem gören tüm hisse senetlerinde alım satım yapma imkanı bulursunuz.

Hisse nereden alinmali?

Ticarî olarak çalıştığı alan caiz olan yani haram muamelelerle iştigal etmeyen bir şirketin hisse senedini alarak ona ortak olmak caizdir. Hisse senedini alan kişi şirketin hem malvarlığına, hem de kâr ve zararına hissesi oranında ortak olur.

Hangi hisse senetleri helal?

Cevap: Helâl ve haram beraber yapıldığı için, câiz; fakat mekruhtur.

Borsada al sat yapmak caiz mi?

Royal Dutch Shell PCL veya yaygın adıyla Shell, İngiltere'de kurulu, genel merkezi Hollanda'da bulunan, İngiliz-Hollanda ortaklığında çok uluslu bir petrol ve doğalgaz şirketidir.

Shell petrolün sahibi nereli?

Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol, Türkiye Petrolleri Dağıtım A.Ş.'nin yönetimini devraldı. Türkiye Petrolleri Dağıtım A.Ş.'nin özelleştirme ihalesinde 490 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Turkuaz Petrol satın alma için imzayı attı.

Türk Petrol kim aldı?

Petrol yaÄŸ sahibi kim?

1 adet Günlük Al/Sat hakkının sayılabilmesi için, aynı gün içerisinde, aynı hissede gerçekleştirdiğin her alım emrine karşılık 1 satım emrinin gerçekleşmesi gerekmektedir. Örneğin; Aynı gün 1 kere AAPL alıp ardından 3 parça halinde elindeki hisseleri satarsan sadece 1 adet Günlük Al/Sat gerçekleştirmiş olursun.

Borsada günlük kaç defa al sat yapılır?

Bankadan yapılan açıklamaya göre, son 6 yılda 5. kez Türkiye'nin En İyi Yatırım Bankası ödülünü alan Garanti BBVA, proje ve satın alım finansmanı konusundaki yetkinlik ve güvenirliğini, uluslararası boyutta tekrar tescilledi.

En iyi yatırım hesabı hangi bankada?

AKSA Kime ait? AKSA, %39,59 oranında AKKÖK HOLDİNG A.Ş. %38,97 oranında DİĞER %21,44 oranında EMNİYET TİCARET VE SANAYİ A.Ş. iştiraklerine aittir.

Aksa hisse senedi kimin?

Aksa Akrilik, net kârlılıkta yüzde 165'lik artışla 1 milyar 167 milyon TL seviyesini geride bırakırken hisse başına 1,85 TL brüt kâr payı ile rekor temettü dağıtacak. 50. yılını kutlayan akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, 2021 yılı finansal sonuçlarını duyurdu.

AKSA temettü 2022 kaç TL?

Temettü hak etmek için, temettü tarihinden önceki gün kapanışta hisseye sahip olmanız yeter. Temettü almak için hisseyi 1 sene vbz. bir süre tutmanız veya belli bir lot sayısından fazla almanız gerekmiyor. Temettü dağıtımından 2 gün önce 1 lot bile alsanız temettü alırsınız.

AKSA ne kadar temettü veriyor?

EREGL temettüleri yıllık ödenir.

Temettü parası nasıl alınır?

TOASO temettüleri yıllık ödenir. Son hisse başına temettü 6.40 TRY miktarındaydı. Bugün itibarıyla Temettü Getirisi (TTM) 4.41%'dir.