udyr probuilds

UDYR kimin babası?

Conversation. Udyr'in Sejuani'nin babası olduğu onaylandı!

Lol JHIN kimdir?

Jhin cinayetin sanat olduğuna inanan, titiz mi titiz, cani bir psikopat. Bir zamanlar Ionia hapishanelerinde çürürken bir anda Ionia'yı yöneten meclisteki karanlık odaklar tarafından serbest bırakılan bu seri katil, şimdilerde kendisini serbest bırakan entrikacılar için suikastlar düzenliyor.

Janna lol nereli?

Kadim ve gizemli bir rüzgâr ruhu olan Janna, Zaun'un yoksullarının koruyucusu haline geldi. Varlığı genellikle ferahlatan bir meltem ya da şiddetli bir fırtına olarak hissedilse de kendini ezilenleri kollayan semavi bir figür olarak da gösterebiliyor.

Lol Zeri nereli?

ZAUN'UN KIVILCIMI. İşçi sınıfından kalabalık bir ailede doğan Zeri samimiyet, ilgi ve güçlü fikirlerle büyütülmüştü.

Yasuo nereli?

Muazzam azmiyle Ionia'lı Yasuo, hasımlarına karşı rüzgârı kullanan çevik bir kılıç ustası. Gençliğinin mağrur günlerinde haksız yere ustasını katletmekle suçlanmış ve masumiyetini kanıtlayamayınca kendisini korumak için ağabeyini öldürmek zorunda kalmıştı.

Shenin babası kim?

Shen, Büyük Usta Kusho'nun oğlu olduğundan dolayı tarikatın kültürüyle iç içe büyüdü. İnançlarının temel prensipleri ona Ionia'nın günbatımı kadar tanıdık geliyordu.

Akali kimin öğrencisi?

Akali on dört yaşına basıp Kinkou eğitimine resmi olarak başladığında, yeni Gölgenin Yumruğu olarak annesinin yerine geçmekte kararlıydı. Dövüş konusunda tam bir dâhiydi.

Urgot kim?

Eski bir Noxus celladı olan Urgot, gücün ne olduğunu bildiğini düşünürdü; ancak Swain'in ihanetine uğramasının ardından kendini Zaun'un madenlerinde zincire vurulmuş bir köle olarak buldu.

UDYR ne zaman gelecek?

UDYR. Ormanın kralı, tacını geri almaya geliyor... Şampiyonun yeteneklerinden moda anlayışına kadar her şeyi gözden geçireceğimiz Udyr yenilemesini 2022'de çıkarmayı planlıyoruz.

Udyr kimin babası?

Teemo ne zaman çıktı?

Haberin detaylarına göre Sett'in oyunculara sunulacağı tarih 14 Ocak 2020 olarak duyurulmuş.

Sett LoL ne zaman çıktı?

Teemo çalı içinde hareket ederken de görünmez hale gelebilir ve görünmezliğini bozmadan dolaşabilir. Teemo görünmezlikten çıktıktan sonra Şaşırtmaca Avantajı kazanır ve saldırı hızını birkaç saniyeliğine arttırır.

Teemo kör mü?

Artık Ionia'nın yeni yeni oluşan yeraltı dünyasının en güçlü isimlerinden biri olsa da Sett hayata çok aşağılardan başladı. Ionia'lı vastaya bir anneyle Noxus'lu bir insanın 'yarı canavar' oğlu olarak doğumundan itibaren dışlandı. Doğumu annesinin vastaya halkında büyük tepki yarattı.

Sett nereli?

Nut ve Geb'in oÄŸludur.

Sett in annesi kim?

Artık Ionia'nın yeni yeni oluşan yeraltı dünyasının en güçlü isimlerinden biri olsa da Sett hayata çok aşağılardan başladı. Ionia'lı vastaya bir anneyle Noxus'lu bir insanın 'yarı canavar' oğlu olarak doğumundan itibaren dışlandı. Doğumu annesinin vastaya halkında büyük tepki yarattı.

Sett Vastaya mı?

Lhotlan kabilesinde doğan Xayah, çocukken babasının söylediği vastaya kahramanlarını konu alan kadim halk türkülerini dinlemeye bayılırdı. Bu akıldan çıkmayan melodiler, onu sihrin Qaelin adasında özgürce dans ederek Lhotlan'a büyük bir güç bahşettiği unutulmuş zamanlara götürürdü.

Xayah nereli?

Udyr'in Oynandığı Koridorlar ve Kazanma Oranları

Udyr'in oynanması en çok tercih edilen rol JUNGLE. 91.6% oranında Orman rolünde tercih ediliyor.

UDYR hangi koridorda oynar?

Üst koridordaki minik kabadayılardan birisi olan Teemo, yetenek gücünden yararlanan fakat temel yeteneklerinden çok düz vuruşları ile hasar vermeyi seven bir şampiyon.

Teemo ne oynar?

Sett'in oynanması en çok tercih edilen rol TOP. 76.1% oranında Üst Koridor rolünde tercih ediliyor. LoL'de popülerlik oranı %16.1, kazanma oranı %49.9 ve ban oranı ise %15.0'dır. Sihirdar Büyüsü olarak Sıçra ve Işınlan girmelisiniz. Işınlan yerine Tutuştur'da tercih edebilirsiniz.

Sett ne oynar?

Piltover'ın zengin bir mahallesinde doğup büyüyen Ezreal, hep meraklı bir çocuktu. Annesiyle babası tanınmış birer arkeologdu. Ezreal onların kendisini evde bırakıp uzun seyahatlere çıkmasına alışıktı. Sık sık onlarla birlikte gezmenin hayalini kurardı.

Ezreal kim?

Fiora yakındaki rakip Şampiyonlara meydan okuyarak kendisinden kaçınmaya zorlar. Bir yön seçerek o yönden rakibe vurmaya çalışır. Bu görevde başarılı olursa küçük bir ilave elde eder ve yeni bir yön seçer. Düellocunun Dansı, Fiora'nın koridor aşamasındaki takas yapma kabiliyetini oluşturan yegâne yeteneğidir.