çukur ikinci bölüm

Çukur hangi yılda bitti?

4 sezondan oluşan dizi, 7 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan 131. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Yamaç gerçekte kimin oğlu?

1. Sezon. Koçovalı ailesinin en küçük oğludur.

Çukur seti nerede çekiliyor?

Çukur dizisi Tarihi Yarımada'da rengarenk evlerin bulunduğu Fener Balat'ta çekiliyor. Çukur dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin çoğu sahnelerinin çekimi Fatih ilçesinde Balat semtinde yapılmaktadır. Ek olarak Tarlabaşı Bulvarı'nda çekimlerine yapılan dizinin ilk bölüm sahneleri ise yurt dışında çekildi.

Çukur dizi nerede çekiliyor?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir. İlk sezonun birinci ve ikinci bölümünde bazı sahnelerin çekimleri Fransa'nın başkenti Paris'te ve üçüncü sezonun bazı sahneleri Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilmiştir.

Yamaç hangi bölümde öldü?

Çukur 131. Bölüm : Yamaç ve Ayşe'nin cenazesi.

Koçovalı gerçekte kimdir?

Yamaç Koçovalı gerçek mi?

Yamaç Koçovalı, Gökhan Horzum'un oluşturduğu, Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı kurgusal karakterdir.

Yamaç ın evi nerede?

Çukur, İstanbul'un Balat semtinde çekilmektedir. Koçovalıların evi de İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat'ta çekilmektedir. Balat İstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç kıyısında Ayvansaray ile Fener arasında bir semttir.

Çukur Dostlar Kahvesi hangi sokakta?

Fatih'teki Ayvansaray Esnaf Loncası Sokak'ta Çukur dizisinin de çekildiği kahvehane alev alev yandı. Yangın kısa sürede büyüyerek iki katlı binayı sardı. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, bina tamamen küle döndü.

Tozlu yaka nerede?

Tozlu Yaka nerede çekiliyor? Tozlu Yaka dizisinin çekim yeri İstanbul olarak belirtildi. Anadolu Yakasında çekilen dizide renkli görüntüler ortaya çıktı.

Çukur kaç senedir var?

Bu maddede, 2017-2021 yılları arasında Show TV'de yayınlanan Çukur adlı aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır. Dizi, toplam 4 sezon olup 131. bölümüyle final yapmıştır.

Çukur dizisi gerçekte kimin hayatını anlatıyor?

Koçovalı ailesinin en küçük oğludur.

Çukur dizisi nasıl bitti?

Çukur dizisinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiğini oğlu Ali Özbir doğruladı. Bir youtube kanalında Çukur isimli dizinin karizmatik babası İdris Koçovalı karakterinin ünlü kabadayı Kürt İdris'in hayatından esinlenildiği iddia edildi.

Çukur dizisinin çevrildiği yer neresi?

Çukur final bölümünde Şahram'ı elini kolunu bağlayarak havuza attığı Yamaç'ı ölümden Murtaza kurtardı. Ayşe'nin öldürmeye çalıştığı amcayı ise son anda Şahram hayata döndürdü. Ancak Ayşe ise öldürüldü. Gizlice Koçovalılar'ın evine girmeyi başaran Murtaza, Ayşe'nin naaşını Çukur'daki bir çatıya getirdi.

Çukur hala devam ediyor mu?

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde gerçekleştirilmektedir.

Dizi, toplam 4 sezon olup 131. bölümüyle final yapmıştır.

Ay Yapım'ın 3 sezondur Pazartesi akşamları seyirciyi ekrana bağlayan dizisi Çukur 4. sezonuyla yoluna devam edecek!