urfa aydın otobüs bileti

Aydın Öğrenci kartı kaç TL?

Belediye otobüslerinde ise 'Aykart' adı verilen şehir ulaşım kartı kullanılmaktadır. Kartın kendisi 5 TL olup tam ücreti 2 TL, öğrenci ücreti 1,5 TL'dir. Aydın'da şehir merkezinden ziyade ilçe ve bazı köylere de sarı otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Aykart kimlere ücretsiz?

Ücretsiz Aykart - Aykart. 04.03.2014 tarih ve 28391 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Ücretsiz Veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliğini gereği, Türk vatandaşı olan altmış beş yaşını dolduran kişileri kapsar.

Aykart ne demek?

Aykart. TL yüklemesi yapabilen, sürekli kullanımlık karttır. Bu karta sahip olan vatandaşlarımız, Büyükşehir belediyemizce sunulan mal ve hizmetlerden (daha sonra duyurulacak oranlarda) indirimli olarak faydalanabilecektir.

Aydın Kuşadası ne kadar?

Aydın Kuşadası Otobüs Bileti Al: Bilet Fiyatı: 40 TL - turna.com.

Aykart kaç TL?

Aydın Belediye Otobüsleri

Pek çok farklı noktadan 2 – 3 biniş hakkına sahip olabileceğiniz 'Kullan At Kart' seçeneklerini satın alabilir veya 5 TL fiyat ödeyerek Aykart alabilirsiniz. Sarı otobüslerde Aykart ile yolculuk yaptığınızda ödeyeceğiniz ücret tam kişi içi 2 TL, öğrenciler için ise 1.5 TL olmaktadır.

Ay kart ne kadar?

5574 sayılı kanuna göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından adlarına düzenlenmiş ve üzerinde 'SERBEST ' ibaresi bulanan kartın aslı. Nüfus cüzdanı fotokopisi. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf. Kart bedeli 25 liradır.

Ucretsiz anne kart nedir?

Kullanıcılar, Anne Kart ile şehir içi ulaşımda ücretsiz seyahat etmenin yanı sıra içerisine bakiye yükleyerek; BELTUR, BNB (bisiklet), Sosyal Tesisler, İspark, İsper Migros, Hamidiye otomatları ve i-taksi gibi sosyal alanlarda harcama ya da ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor.

Aykart öğrenci nasıl alınır?

c) Bu şartları sağlayan Açık İlköğretim, Açık Lise ve Çıraklık Eğitim Kanunu kapsamında eğitim gören Öğrenciler, son 1 ay içerisinde almış olduğu öğrenci belgesi ve SGK tarafından verilen çalışmadığına dair belge ile birlikte bizzat Başvuru Merkezlerine gelerek bireysel başvuru yapması gerekmektedir.

Urfa otobüs öğrenci ne kadar?

Böylelikle 3 Ocak 2022'ta 2 lira olan öğrenci taşıma ücreti 3 lira, 2 lira 70 kuruş olan tam bilet ücreti 5 lira 50 kuruş, 3 lira olan öğretmen taşıma ücreti de 5 liraya yükselmiş oldu.

Urfa Kart kimlere ücretsiz?

Ücretsiz Kart 65 yaş, engelli, şehit ailesi vb. gibi kişilerin kullanabildiği 'urfakart'. Toplu taşımada uygulanan ücretsiz tarifeyi kullanabilen kişilere verilen kişisel karttır.

Urfa Cesur kaç TL?

Urfa'da kaç öğrenci var?

870 BİN 670 ÖĞRENCİMİZ VAR

Toplamda 870 bin 670 olan öğrenci sayısının 695 bin 27'si devlet okullarında eğitim görüyor.

Urfakart kaç TL?

Şanlıurfa'daki tüm toplu taşıma araçlarında kullanabilen ulaşım kartıdır. Bu ulaşım kartlarını Urfakart İşlem Merkezleri'nden 13,00 TL ücret karşılığında alabilirsiniz.

Şanlıurfa tam bilet ne kadar?

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekmektedir. MPİ TAM BİLET NE KADAR? Milli Piyango İdaresi, tam bilet fiyatını ise 200 TL olarak duyurdu.

Tam bilet ne kadar?

En ucuz Gaziantep - Şanlıurfa otobüs bileti 90,00 TL'dir.

Antep Urfa kaç para?

Önceki gün toplanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 4.50 kuruş olan tam bilet ücretini 5 lira 50 kuruşa, 2 lira 50 kuruş olan öğrenci biletini 3 liraya, 4 TL olan öğretmen taşıma ücretini de 5 TL'ye yükseltildi.

Ankara Urfa kaç para?

Şanlıurfa, halk arasındaki kısa adıyla Urfa veya eski çağlarda bilinen adıyla Edessa, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık sekizinci şehridir. 2020 yılı verilerine göre nüfusu 2.115.256'dir. Şehrin doğuda Mardin, batıda Gaziantep, kuzeyde Adıyaman, kuzeydoğuda Diyarbakır illeri ve güneyde Suriye ile sınırı vardır.

Şanlıurfa Öğrenci ne kadar?

3 milyon 406 bin 57 öğrenci sayısıyla Eskişehir, açık ara farkla en çok öğrencinin kayıtlı olduğu il olarak kaydedildi.

Urfa bir il mi?

1992 yılında Balıklıgöl yakınında bulunan ve 'Balıklıgöl Heykeli' olarak adlandırılan heykelin 13.500 yıllık olduğu ve dünyanın en eski heykeli olduğu anlaşılmıştır. 13.500 yıllık tarihi süreç içerisinde Urfa, birçok milletlerin hakimiyetinde kalmış, birçok medeniyetlerin beşiği olmuştur.

En çok öğrenci hangi şehirde?

Aydın - Şanlıurfa arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Aydın - Şanlıurfa arası toplam 1239 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 18 saat 30 dakika sürüyor.

Urfa kaç yıllık?

Adana - Aydın arası toplam 923 kilometre.

Urfa Aydın arası kaç km otobüsle?

Birbirlerine oldukça yakın konumda bulunan, Aydın ve İzmir arasındaki km mesafesi; 112 km olarak açıklanabilmektedir.

Adana Aydın arası kaç?

İki şehir arasındaki mesafe 656kms km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 7 saat 25 dakika saat kadar sürer.

Aydın izmire yakın mı?

Ankara - Aydın arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürer? Ankara - Aydın arası toplam 597 kilometre.

Istanbul aydın arası kaç saat sürüyor?

Aydın ile Bodrum arasındaki mesafe 158kms km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 2 saat kadar sürmektedir. Kamil Koç uygulaması ile yolculuğunuzu daha da kolaylaştırın.