uyumsuz 1 türkçe altyazılı izle 720p

Uyumsuz Netflixte var mı?

Uyumsuz Serisi: Kuralsız Netflix Türkiye'de mevcut değil Diğer ülkelerde Netflix'te mevcuttur ve birkaç basit adımda kilidini açabilirsiniz.

1 ay Netflix ne kadar?

Netflix'in maliyeti nedir? Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, Akıllı TV'niz, dizüstü bilgisayarınız veya yayın cihazınızda sabit bir aylık ücretle izleyin. Aylık plan ücretleri $6.99 ile $19.99 arasında değişmektedir.

Netflix kaç TL 2023?

Netflix Orijinal Yapım film ve dizileri ile izleyici kitlesini artıran Netflix 2022 yılında üyelik ücretlerine zam yaptı. Netflix üyelik ücreti 2023 yılında yapılan zam sonrası temel paket aylık 63,99 Türk lirası olurken, standart paket 97,99 Türk lirası, özel paket ise 130,99 Türk lirası oldu.

Netflix kaç TL 2022?

Netflix Türkiye, üyelik ücretlerine henüz 6 ay bile olmadan zam yaptı. Eylül 2022'de 45,99 TL'ye çıkarılan 'Temel Plan' paketi, yeni zam ile birlikte 63,99 TL'ye yükseldi.

Netflix aynı anda 2 kişi girebilir mi?

Chrome'un bir uzantısı olan Teleparty, pratik şekilde çalışıyor. Netflix Party özellikleri sayesinde farklı ortamlardaki kişiler aynı anda ortak bir dizi ya da film izleyebiliyor.

Netflix 1 şifresini kaç kişi kullanabilir?

Tek Netflix hesabında en fazla 5 farklı profil oluşturabilirsiniz.

Netflix en fazla kaç kişi girebilir?

Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2023 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı.

Netflix ilk kaç ay ücretsiz?

Netflix ücretsiz deneme üyeliği sunmaz, fakat Netflix'in size göre olmadığına karar verirseniz istediğiniz zaman çevrimiçi olarak planınızı değiştirebilir ya da üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Sözleşme yok, iptal ücreti yok, taahhüt yok. Kaydolabilir ve Netflix'in sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Netflix Eskiden ne kadardı?

Netflix, Ocak 2016'da Türkiye pazarına şu paket ve fiyatlarla adım atmıştı: Temel Paket 26.99 TL, Standart Paket 33.99 TL ve Özel Paket 40.99 TL.

1 kiÅŸilik Netflix ne kadar?

Peki ya Netflix kullanım planlarının farkları nelerdir? Netflix, abonelik fiyatlarına zam yaptı. Temel Plan için aylık 63,99 TL, Standart Plan için aylık 97,99 TL, Özel Plan içinse aylık 130,99 TL ödenmesi gerekiyor.

Uyumsuz filmi nerede çekildi?

Hikâye distopik ve kıyamet sonrası Chicago'da, insanların meziyetlerine göre 5 gruba ayrıldığı bir toplumda geçer.

Uyumsuz filmi ne anlatıyor?

Her çocuk 16 yaşına bastığında biz dizi test sonucu kendisi için en uygun topluluk tespit edilir ve bu topluluğa katılması beklenir. Beatrice Prior bu testin sonucunda uyumsuz olduğunu öğrenir ancak bunu gizlemek zorundadır çünkü uyumsuzlar toplumda hoş karşılanmayan kişilerdir.

Filmlerin sonunda ne yazar?

Jenerik, bir filmin başındaki veya sonundaki tanıtım yazıları.

Uyumsuz hangi ülkenin?

Uyumsuz, 2014 ABD yapımı bilimkurgu ve aksiyon filmidir.

Uyumsuz kaç grup var?

Uzak bir gelecekte geçen distopik hikayede insanlık, her biri farklı bir erdemi temsil eden beş farklı parçaya bölünmüş bir düzende yaşamaktadır. İnsanlar 16 yaşına geldiklerinde kendi insani özelliklerine göre bu beş bölümden birine dahil olup ömür boyu bu bölümde yaşamlarını sürdürmektedirler.

Uyumsuz filmi kaç yaş üstü?

Yaş Sınırı : 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir. Gişe rekorları kıran Uyumsuz serisinin üçüncü filmi Yandaş, Tris ve Dört'ü, öncekinden çok daha tehlikeli yeni bir dünyaya götürecek.

Uyumsuz Netflix TE VAR MI?

Uyumsuz Netflix Türkiye'de mevcut değil Diğer ülkelerde Netflix'te mevcuttur ve birkaç basit adımda kilidini açabilirsiniz.

Kaç tane filmi var?

ımdb'nin istatistiklerine göre; 271.854'tür.

Netflix hangi ülkelerde yasak?

Netflix'i Ultra HD kalitesinde izlemek için gerekenler:

Netflix'in Ultra HD yayınıyla uyumlu 60Hz bir televizyon veya bilgisayar monitörü. Saniyede 15 megabit veya üzeri sabit bir internet bağlantısı hızı.