uzaktan formasyon veren üniversiteler 2019 2020

Formasyon kaç ay sürer?

(2) Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programının süresi en az iki yarıyıldır. Dersler, iki yarıyıla bölünerek ve bir öğretim yılında tamamlanabilecek şekilde Ek 1'deki ders programına göre yürütülür.

Formasyon kaç TL 2022?

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti 5010 TL (Beş Bin On Türk Lirası) olarak belirlenmiştir. Kesin kayıt işlemi yapıldıktan sonra ödemeler hiçbir şekilde iade edilmeyecektir.

Uzaktan formasyon var mı?

Hal böyle olunca, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında tüm yükseköğretim kurumlarının yüz yüze eğitime başladıkları şu günlerde Pedagojik Formasyon Eğitiminin uzaktan öğretim yöntemi ile verilmesinin hiçbir yasal dayanağı bulunmamaktadır.

2022 formasyon kalktı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 29 Haziran 2020 tarih ve 12 sayılı Kararı ile yükseköğretim kurumları tarafından sertifika düzeyinde yürütülen pedagojik formasyon sertifika eğitiminin geçerliliğini yitirmesine karar verilmiştir.

Mezun olmadan formasyon alınır mı?

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 'Eğitim fakültesinde okumayan fakat bölümleri öğretmenlik yapma imkanı veren programlardaki öğrencilerimiz, artık pedagojik formasyon eğitimini öğrenciyken mezun olmadan almaya başlayabilecek' açıklamasını yaptı.

Formasyon ücreti ne kadar?

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti 5010 TL (Beş Bin On Türk Lirası) olarak belirlenmiştir. Kesin kayıt işlemi yapıldıktan sonra ödemeler hiçbir şekilde iade edilmeyecektir.

Formasyon kaç yıl?

'Formasyon 3 ve 4'üncü sınıfta verilecek'

Mezun olmadan formasyon alinir mi?

4 sınıfta formasyon alınır mı?

Herhangi bir lisans programından mezun iseniz ve diploma not ortalamanız 2.5 /4 ya da 65/100 ise bu eğitimi size verebilecek üniversitelere başvurarak pedagojik formasyon eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Daha aşağı not ortalamalarını da sertifika verilmektedir.