vanda satilik citroen berlingo fiyatlari

Citroën Berlingo Modutop nedir?

Arka koltuklardan veya bagajdan da erişilebilen Modutop® tavan saklama alanı sistemi, sistem boyunca uzanan ambiyans aydınlatması ve yarı saydam bir kemere sahip. Modutop® elektrikli güneşliğe sahip büyük cam tavanıyla kabin içine daha fazla gün ışığı girmesini sağlıyor.

Citroën Berlingo çok yakar mı?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.3 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.1 lt/100km ve ortalama olarak da 5.5 lt/100km yakıt tüketiyor.

Berlingo Xtr ne demek?

XTR Paketi: Oniks Yan Aynalar, Sis Farı Çerçeveleri, Gövde Rengi Ön Tampon ve 17 inç Alaşım Jantlardan oluşmaktadır.

Berlingo hangi ülkenin?

Fransız üretici Citroën'in hafif ticari modeli Berlingo, üçüncü nesli ile satışa sunuldu.

Xtr paketi ne demek?

Citroen markasının hafif ticari aracı Berlingo 5 kişilik hususi veya ticari ruhsatlı modeli ve panelvan modeli ile satılmaktadır. EAT otomatik şanzıman veya manuel şanzıman ve BlueHDi motor seçeneklerini sunan Citroen Berlingo özgün ve sportif bir görünüme sahiptir.

Citroen Berlingo hususi mi?

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON

Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.2 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.3 lt.

Citroen Berlingo 100 kilometrede kaç litre mazot yakar?

Araç emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.3 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.1 lt/100km ve ortalama olarak da 5.5 lt/100km yakıt tüketiyor.

Modutop ne demek?

Citroen Berlingo, Citroen'in ikinci ticari aracı 4 Kasım 2002'de piyasaya çıkarılmıştır.

Berlingo çok yakar mı?

Japonya (Mizushima). Mitsubishi Motors üretimi: C-Zero. Rusya (Kaluga), PSA/Mitsubishi ortak girişimi : C4, C-Crosser. Türkiye, Karsan üretimi: Berlingo.

Berlingo kaç yılında çıktı?

Citroen Hangi Ülkenin Markası? Citroen adı verilen marka Fransa'ya ait olan bir otomobil üreticisidir.

Berlingo hangi ülkede üretiliyor?

Citroën (Fransızca telaffuz: [si.tʁɔ.ˈɛn]) Fransız ana otomobil üreticisi olan, PSA Peugeot Citroën grubunun 1976'den beri üyesi bir otomobil üreticisidir.

Citroen Berlingo hangi ülkeye ait?

Nissan, Honda, Daihatsu, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Suzuki ve Toyota'nın anavatanı olan Japonya; son zamanlarda piyasaya sürdüğü modeller ile tasarım açısından da kendisini epey geliştirdiğini kanıtlıyor!

Renault kimin malı?

Citroen Hangi Ülkenin Markası? Citroen adı verilen marka Fransa'ya ait olan bir otomobil üreticisidir. Citroen Nerede Üretiliyor? Citroen markalı ürünler Fransa merkezli olarak Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarında üretilmektedir.

Japon otomobil markaları hangileri?

Peugeot Nerede Üretiliyor? Peugeot marka otomobiller Fransa'nın Paris şehrinde üretilmektedir.

C3 nerede üretiliyor?

Citroën (Fransızca telaffuz: [si.tʁɔ.ˈɛn]) Fransız ana otomobil üreticisi olan, PSA Peugeot Citroën grubunun 1976'den beri üyesi bir otomobil üreticisidir.

Peugeot Boxer nerede üretiliyor?

Bayerische Motoren Werke AG (Türkçe: Bavyera Motor Fabrikaları A.Ş.) genellikle anılan kısaltmasıyla BMW, 1916 yılında kurulan Alman: otomobil, motosiklet, motor ve bisiklet üreticisidir.

Citroën ne malı?

Tüm ailenin hobilerine eşlik edecek 7 kişilik Yeni CITROËN Berlingo Multispace'i ve 675 litrelik bagajını keşfedin (arka koltuklar kaldırıldığında 3000 litreye ulaşabiliyor). Ulaşım ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebileceğiniz modüler bir Multispace... Üstelik sürücü ve yolcuların konforundan ve güvenliğinden ödün vermez.

BMW hangi ülkeye ait?

YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON

Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.2 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.3 lt.

Citroën ne anlama gelir?

OLDUKÇA YÜKSEK BİR YÜKLEME KAPASİTESİ

Yeni Citroën Berlingo Van, 4,4m3'e kadar bir bagaj hacmi ve 650 kg ile 1000 kg arasında bir yükleme kapasitesi sunuyor.