vestel 140 ekran 4k smart tv fiyatları

En iyi televizyon markası hangisi?

En iyi Led televizyon tavsiyelerine gelecek olursak; Vestel, Samsung, Toshiba, Awox, Philips, LG yüksek çözünürlük, büyük ekran, dayanıklı gövde özellikleriyle öne çıkan Led tv markaları olarak biliniyor.

AXEN kime ait?

Axen TV, Hayrettin Atmaca tarafından kurulan Atmaca Elektronik A.Ş. tarafından üretiliyor.

OLED mi daha iyi QLED mi?

Sonuç olarak; OLED TV'ler daha ince ve daha fazla enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda siyah saflığı ve tepki süresi açısından yeri doldurulamaz avantajlara sahiptir; QLED TV'ler ise boyutça daha büyük, daha renkli ve daha parlaktır, aynı zamanda daha iyi bir izleme deneyimi sunmaktadır.

Smart TV mi yoksa Android mi?

Android TV ile karşılaştırıldığında, akıllı TV'lerde çok daha az uygulama bulunur ve bu nedenle daha az yönlüdür. Android cihaz kullanıcısı değilseniz ve tamamen yeni bir arayüz öğrenmek istemiyorsanız, akıllı TV harika bir seçimdir.

Nordmende kime ait?

Nordmende Bremen, Almanya kökenli ev elektroniği üreticisi. Günümüzde Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da beyaz eşya üretimleri yapılmaktadır.

Dijitsu hangi markaya ait?

Dijitsu kimin? Dijitsu 1996 yılında kurulmuş ve 2012 yılında Kent Dış Ticaret firması tarafından satın alınmıştır.

Sunny kime ait?

1988 yılında yurtdışına yaptığı bir iş seyahati sırasında dönemin en sevilen teknolojik aletlerinden biri Walkman ile tanışan ve ülkemize Walkman getirmeye başlayan Hayrettin Atmaca, şimdilerde Türkiye'nin sayılı elektronik markalarından olan 'Sunny' markasının temellerini atıyor.

OLED TV ömrü kaç saat?

OLED TV'lerin ömrü ne kadar? OLED TV'lerin yıllarca dayanmasını bekleyebilirsiniz. Korea Times, 2016'da LG OLED TV'lerin 100.000 saatlik kullanım süresi sunduğunu iddia etmişti (sürekli olarak 11 yıl kullanım).

OLED TV ömrü kaç yıl?

Genellikle, ortalama kullanımda, bir OLED TV, TV'nin orijinal parlaklığının yarısını göstermesi için geçen süre olduğundan, günde yaklaşık 10 saatlik normal kullanımda 10 yıla kadar dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

En iyi görüntü kalitesi hangi TV'de?

OLED TV: Üst seviyede renk doğruluğu, kontrast yüksekliği, geniş izleme açısı ve bulanıklığa yer verilmeyen bir görüntü sunmasıyla OLED TV'ler, bugün en iyi teknik özelliklere sahip ürünler olma özelliği taşıyor.

Vestel ve Toshiba aynı mı?

TOSHÄ°BA'NIN ÃœRÃœNLERÄ°NÄ° VESTEL ÃœRETÄ°YOR

Vestel'in halihazırda Toshiba ile imzalanmış bir lisans anlaşması bulunuyor. Eylül 2016'da imzalanan anlaşma uyarınca Vestel Toshiba markası lisansı altında televizyon üretimi, satışı, pazarlaması ve dağıtımını yapacak.

Hi Level hangi markaya ait?

Hi-Level markası Vestel tarafından satın alınan ve onun güvencesinde olan bir markadır.

ONVO hangi markaya ait?

Onvo Hakkında

Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor. Bu açıdan Mehmet Atmaca Bilişim A.Ş. bünyesinde bulunan Onvo, son teknolojiyi takip ederek önemli bir yerli marka olma amacında.

Sunny hangi markaya ait?

Atmaca Elektronik A.Ş, SUNNY markası adı altında gerçekleştirdiği küçük ev aletleri, televizyon, uydu alıcısı, telefon, tablet gibi elektronik ürünler ve derin dondurucu grubundaki üretimleri sayesinde Türkiye'nin 3. Büyük Elektronik Üreticisi koltuğuna oturmuştur.

Sunny markası kime ait?

Hikayesi çok eskilere dayanan Sunny, şimdi Türkiye'nin üçüncü büyük 'yerli' elektronik üreticisi.

Vestel TV yerli mi?

Vestel, Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ana marka. Regal, Rusya'da da satılan bir Türk markası