vftr fatura ödeme

SurNet Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Faturamatik ödeme noktasına gidip SurNet internet faturamı ödemek istiyorum demeniz ve Abone numaranızı vermeniz yeterli olacaktır.

Surnet kimin?

Surnet kurucularından teknik ve saha operasyon sorumlusu Mustafa Özakbaş, bölgenin kronik duruma gelen internet problemini sağlıklı bir şekilde geliştirdikleri antenlerle, radyasyonsuz çözdüklerini kaydetti. Özakbaş, 'Şirketi 2015'te kurduk ve 7 yıldır aktifiz. Bu süreçte şu anda 10 binlerce müşterimiz var.

Faturamı nasıl görürüm?

e-Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden mükellefin vergi kimlik numarası ya da TC kimlik numarasını girerek yapabilirsiniz. Mevcut bilgilerle, sistemdeki bilgileri karşılaştırabilir, doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Otomatik fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Otomatik ödemeler bir banka hesabı veya kredi kartı ile yapılır. Hesabınız üzerinden otomatik ödeme talimatı vermeniz için İnternet Şubesi veya İşCep üzerinden Ödemeler menüsüne gitmeniz ve Fatura bölümünde Ödeme Talimatı Verme seçeneğini tercih etmeniz gerekir.

Uzaynet nasıl çalışır?

Uzaynet uydu üzerinden yüksek hızda, iki yönlü (download + upload) internet bağlantısı sağlayabilen bir servistir. Kolay kurulabilen küçük uydu anteni (77 cm) ile herhangi bir karasal kablo (ADSL) ya da 4,5G bağlantısı olmadan, doğrudan uydu üzerinden internete erişim sağlar.

Wi fi şifresi nasıl değiştirilir?

Adres çubuğuna http://192.168.1.1 yazın ve tıklayın. Kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapın. Kablosuz ağ ayarları Wi-Fi sekmesine tıklayın. Açılan sayfada yer alan güvenlik şifresi ya da ağ şifresi kısmından önceki şifreyi silerek kendiniz yeni Wi-Fi ismini yazabilirsiniz.

E-fatura gerçek mi?

e-Fatura standartları Gelir İdaresi Başkanlığı'nca belirlenir ve faturada yer alması gereken tüm bilgiler Vergi Usul Kanunu'nda yer alır. Elektronik ortamda hazırlanan faturalar olan e-Faturalar ile kağıtlara basılı formdaki faturalar hukuki anlamda aynı niteliğe sahip belgelerdir.

ETTN ne demek?

ETTN numarası ise, her E-faturaya özgü, faturanın dünya üzerindeki tekil numarasını ifade etmektedir. Yani E-fatura dünya üzerinde parmak izine benzer şekilde tekil, eşsiz bir numaraya sahiptir. Bu bilgilerin dışında E-fatura, fiziki fatura ile benzer verilere sahiptir.

Bir firmanın e-fatura olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bir mükellefin e-fatura veya e-arşiv kapsamında fatura düzenleme yetkisi olan bir mükellef olup olmadığını efatura.gov.tr adresindeki e-Fatura Uygulamasına Kayıtlı Mükellefler Listesi ile e-Arşiv Uygulamasına Kayıtlı Mükellefler Listesi'ne bakarak öğrenebilirsin.