victoria secret bombshell bargello

Bargello 183 ne kokusu?

Bargello 183 içeriğinde meyve, çiçek ve balsam aromaları bulunur. Parfümde kullanılan meyve çeşitleri, turunçgiller olarak belirtilir. Bu aroma, teninizde ferahlık hissi uyandırır ve kokusuyla canlılık verir. Çiçek esansları arasında beyaz olanlar ve gül öne çıkar.

Bargello 307 ne kokusu?

Koku Notaları: Turunçgil, Meyveli, Bal, Şeker, Beyaz Çiçek Ürün %100 orjinaldir.

Bargello 112 ne kokuyor?

Cevap: Merhaba 112 orta yoğunlukta tatlı baharat çiçek karışımı. 335 alternatif olarak 153 my way yasemin hanımeli içerikli kodlu ürünü tavsiye edebilirim .

Bargello 324 ne kokuyor?

Ürün Özellikleri. ​ Kakao, şekerli, sümbülteber, sıcak baharat, beyaz çiçek notalarını barındırır.

Bargello 171 ne kokusu?

-171 FLORAL KOKU İÇERİĞİ: Kadın floral aile gurubumuzun ve firmamızın gözde tercih edilen ürünüdür. Ürünlerin İçerikleri sizlerin daha iyi anlaşılması için sadeleştirilmiştir . İçeriğinde: Meyveli, paçuli, pudralı, şeker, vanilya. Bu özellikleri parfümün hem kremsi hem de Çiçeksi baskın özelliği ön plana çıkmaktadır.

Bargello 384 neyin kokusu?

Eşsiz Kokulu Bargello 384 Kadın 100 ml Parfüm EDP Floral

Bargello 384 parfüm içerisinde turunçgil ve çiçek esansları barındırır. Böylece meyveli, ferah ve şekerli bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Tüm ciltler için uygun olan bu model her yaştan kadınlar tarafından tercih edilebilir.

Bargello 122 kokusu nedir?

Bargello 122 Oriental Edp 50 ml kadın parfüm içerisinde bulunan balsam, pudra, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek ve odunsu notaları ile benzersiz bir koku deneyimi sunar. Bargello 122 kadın, orta yoğun ve zarif kokusu ile her mevsim kullanıma uygundur.

Bargello 324 nasıl bir koku?

Soru: 324 numaralı parfümün kokusu agir mi hafif mi ? Cevap: Merhaba orta yoğunlukta. Tarz olarak hafif tatlı baharat kokusudur orginali topuklu ayakkabı şişesidir.

Victoria Secret en güzel kokusu hangisi?

Markanın en çok beğeni kazanan ürünlerinden biri de Victoria's Secret Bombshell Intense parfümdür. İkonik Bombshell Fragrance Koleksiyonuna sonradan dâhil olan Bombshell Intense, kırmızının mükemmelliğinden iham alınarak oluşturulmuş Bombshell Intense tüm renkleri içinde barındırır.

Sibel Can hangi parfümü kullanıyor?

(Meraklısına; Sibel'in parfümü Robert Piguet'nin Visa'sı.)

Coconut Passion nasil kokuyor?

isminde belirtilenin aksine daha çok vanilya kokusu barındıran mükemmel koku. serinin vanilla lace'ından daha güzel vanilya kokar.

Afrodizyak etkili parfümler hangileri?

Hadise hangi parfümü kullanıyor?

Hadise ise, Calvin Klein Beauty parfümünü kullanmayı tercih ediyor.

Ajda Pekkan hangi parfümü kullanıyor?

Nükhet Duru: Eccoda ve Gucci Rush. Ajda Pekkan: Nova İsedas. Sibel Can: Armoni.

Bir erkeÄŸin spermi neden kokar?

Erkeğin boşalması sonucu gelen spermin kendine has bir kokusu vardır. Kadın buna alışık değildir. Spermle birlikte erkekten bir bakteri gelirse doğal olarak onun da bir kokusu vardır. Sonuç olarak bir kadın eşinden enfeksiyon almasa bile ilişki sonrası koku olması normaldir.

Erkekler vanilya kokusunu sever mi?

Erkeklerin geçmişten günümüze en çok kullandığı kokuların başında vanilya kokusu gelmektedir. Gerek yaz aylarında olsun gerekse kış aylarında vanilya kokusunu her mevsim kullanırlar. Erkekler koku tercihlerini yaparken özellikle vanilya kokulu parfümleri birinci sırada tutarlar.

Vs Bombshell nasıl kokuyor?

yaz kokularına hasta biri olarak bu parfümde ilk gelen notalar turunçgil, çilek ve vanilya. hafiften de misk esintisi de var gibi. hem kadınsı bir parfüm hemde ferah. genel kadın parfümleri gibi şekerden baymıyor. koklattıkça koklatıyor kendini. alın aldırın bayanlar.

Azdırıcı parfüme ne denir?

Afrodizyak Parfüm. Afrodizyak, libidoyu arttıran bir maddedir.

Afrodizyak nasıl kokar?

Afrodizyak parfümlerin içerisinde romantik, odunsu, çiçeksi, şeker ve çam kokuları yer almaktadır. Daha pek çok kokuyu içerisinde barındıran bu parfüm çeşidi diğer parfümlerden ayrı olarak üretilmektedir.

Azdırıcı parfüm nedir?

Afrodizyak etkili parfümün anlamı içerisinde feromon maddesi bulunduran parfüm demektir.

171 Bargello neyin muadili?

Ürün gerçekten hoş kokuyor. La vie est belle muadili olduğunu bilerek aldım ve gerçekten de öyle. Alın aldırın.

Bargello 384 ne kokusu?

Kullanılan alanlarda pratik ve kaliteli nitelikte olan Bargello erkek parfüm 561, yoğunluğuyla kişilere aromatik, turunçgil, taze baharat, okyanus esintisi ve odunsu kokular ile hijyenik bir tecrübe yaşatır.

Bargello 561 ne kokusu?

Koku Notaları: Turunçgil, Meyveli, Bal, Şeker, Beyaz Çiçek Ürün %100 orjinaldir.

Bargello 307 Hangi koku?

Kullanışlı Bargello 122 Kadın Parfümü Özellikleri

Ürünün 2 kere sıkılması tüm gün ferah ve kendine has kalıcı bir koku için yeterlidir, bu açıdan uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sunar.

Bargello 122 kalıcı mı?

Bargello kadın parfüm 217 Floral 50 ml EDP ağırlıklı olarak çiçek notalarına sahiptir. Beyaz çiçeğin mis kokan esansı ile başlangıç yapan üst notası hafif şekerli aroma ile baskınlaştırılır. Orta notalarda kendini belli eden bal karışımlı paçuli esansı taze bir esinti yaratır.