viko anahtar priz fiyat listesi 2020

Vikonun sahibi kim?

Türkiye'de elektrik anahtarları ve priz üretiminin en büyük şirketi olan Viko'nun çoğunluk hisselerini Japon devi Panasonic satın aldı. Satış işlemi iki firma tarafından yapılan açıklamalarla duyurulurken, Japon Nikkei gazetesi Panasonic'in Viko için 460 milyon dolar ödeyeceğini yazdı.

Viko marka iyi mi?

Genel olarak viko elektrik malzemeleri ve mutlusan elektrik malzemeleri fiyat performans açısından oldukça kaliteli markalardır. İki marka da uzun vadede güvenle kullanılabilecek yapıdadır.

Mutlusan mi Viko mu?

Viko elektrik malzemeleri genel olarak Mutlusan elektrik malzemeleri ile kıyaslandığında daha yüksek fiyatlı olabilir. Mutlusan elektrik malzemeleri ise fiyat konusunda daha uygundur. İki marka da genel olarak oldukça kaliteli markalardır.

Makel in sahibi kim?

Makel, Necati Çalışkan tarafından 1977 yılında kurulmuş olup elektrik malzemeleri sektöründe birçok ilke imza atma başarısı gösteren Türk sermayeli bir gruptur.

Viko elektrik sahibi kim?

Viko, 1966 yılında Viktor Kohen tarafından kuruldu. Şirket, 1980 yılında Cahit Durmaz ve Ali Dağbaşı tarafından satın alındı. Kasım 2013 tarihinde Japonya merkezli Panasonic Corporation Viko'nun hisselerinin %90'ını satın aldı ve 2014 yılında şirket Eco Solutions bünyesine katıldı.

Viko Elektrik sahibi kim?

Erzincan, Kemah'a bağlı Doğan Köyü'nde doğan ve 11 yaşında gurbete çıkan Mutlusan'ın sahibi Mustafa Kaçmaz, yeni fabrikanın 18 ayda tamamlanacağını, geçen yıl yapılan yaklaşık 48 milyon YTL olan cironun da 3 yıl sonra 100 milyon YTL'ye çıkacağnı söylüyor.

Mutlusan sahibi kim?

Kalite laboratuvarı konusunda ülkenin en gelişmiş laboratuvarlarından birine sahip olan Makel, ürünlerinin kalite testlerini kendi bünyesinde yapmaktadır. TSE'nin kendisi dışında onaylı laboratuvarlarından biri olan Makel aynı zamanda Alman VDE onaylı laboratuvarlarından biridir.

Makel nasıl marka?

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşayan ünlü Udi Bestekar Necati Çalışkan'ın vefat yıldönümü nedeniyle Muratlı Belediyesi tarafından tören düzenlendi. Necati Çalışkan'ın mezarı başında toplanan kalabalık, sanatçıyı hasretle andı.

Makel Türk malı mı?

Fabrika gezisi sonrası misafirlere bir araya gelen Makel Genel Müdürü Hakan Öztürk öncelikle gerçekleşen ziyarete ilişkin memnuniyetlerini bildirdikten firma ve sektörün genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Necati Çalışkan nereli?

Viko da bir Beko veya Vitra gibi Türkiye'nin yarattığı bir marka... Birebir tüketiciye sunulan bir ürün gamında olduğunu da unutmayalım... '

Makel Genel müdür?

Türkiye'de elektrik anahtarları ve priz üretiminin en büyük şirketi olan Viko'nun çoğunluk hisselerini Japon devi Panasonic satın aldı. Satış işlemi iki firma tarafından yapılan açıklamalarla duyurulurken, Japon Nikkei gazetesi Panasonic'in Viko için 460 milyon dolar ödeyeceğini yazdı.

Viko Türk malı mı?

Hisselerin, Kasım ayında Japon elektronik devi Panasonic Holding'e 460 milyon dolar karşılığında satıldığı, firmanın geriye kalan yüzde 10'luk kısmına da TMSF el koydu.

Viko kime satıldı?

Viko Elektrik ve Elektronik End. San. ve Tic. A.Ş., Türkiye merkezli bir elektronik şirketidir. Şirket 1966 yılında kurulmuş olup priz ve aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir.

Viko ne kadara satıldı?

Nusret Kayhan Apaydın - Genel Müdür - VİKO Türkiye | LinkedIn.

Viko kime ait?

Türkiye'de elektrik anahtarları ve priz üretiminin en büyük şirketi olan Viko'nun çoğunluk hisselerini Japon devi Panasonic satın aldı.