vintage vogue magazine

Vogue marka nerenin?

İtalya'nın Milano şehrinde kurulan Vogue, 1961 yılında Leonardo Del Vecchio tarafından kurulduğundan beri isminden ilham alarak modayı ve trendleri yakından takip ediyor. Markanın kurucusu Del Vecchio'nun metal işçisi olarak başladığı kariyeri, gözlük çerçeveleri yapmasıyla tamamen değişiyor.

Debora Zakuto kim?

Milliyet gazetesinde çalıştı. Seventeen dergisinde konu editörlüğü; Marie Claire, InStyle, L'Officiel Türkiye'de güzellik editörlüğü yaptı. Ommedya'da dijital dönüşümünü üstlendiği L'Officiel Türkiye ve ALL dergilerinin halen dijital direktörlüğünü ve genel yayın yönetmenliğini sürdürüyor.

Paltoi markası kimin?

'Palto ve ayakkabınız kaliteliyse üzerinizdeki her şey öyle görünür' diyen Gülüm Kıvırcık ile yarattığı Paltoi markası üzerine konuştuk. Tasarladığı paltolar ile dünyanın en seçkin mağazalarında boy gösteren Gülüm Kıvırcık için tasarım yapmak çocukluk tutkusu.

Trussardi hangi ülkenin markası?

1989 yılından beri saat üretimi de bulunan italyan moda şirketi.

Vogue Türkiye editörü kim?

Debora Zakuto - Editor In Chief - Vogue Turkey | LinkedIn.

Vogue dergisi kime ait?

Vogue Türkiye Dergisi, Türkiye'de Mart 2010'da Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayınlanmaya başladı. Dergi bir yıl içinde aylık 40.000 abone ile 100.000 adetlik tiraja ulaşarak Türkiye'nin en çok satılan dergisi oldu. Derginin yayın hakları Ocak 2020'de Turkuvaz Medya Grubu'na geçti.

Palto ne zaman giyilir?

Soğuk havalarda, mevcut giyeceklerin üstüne giyilen kalın kumaştan giysiye palto adı verilir.

Vogue ne zaman çıktı?

Vogue, ilk kez 1892'de Amerika Birleşik Devletleri'nde New York'ta yayınlanan, yıllar sonra aylık bir yayın haline gelmeden önce haftalık bir gazete olarak başladı. İngiliz Vogue 1916'da piyasaya sürülen ilk uluslararası baskı iken, İtalyan versiyonu Vogue Italia dünyanın en iyi moda dergisi olarak adlandırıldı.

Vogue Türkiye Sahibi Kim?

Vogue Türkiye Dergisi, Türkiye'de Mart 2010'da Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayınlanmaya başladı. Dergi bir yıl içinde aylık 40.000 abone ile 100.000 adetlik tiraja ulaşarak Türkiye'nin en çok satılan dergisi oldu. Derginin yayın hakları Ocak 2020'de Turkuvaz Medya Grubu'na geçti.

Vogue un sahibi kim?

1966 yılında, Malatyalı manifaturacı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. 1987'de İstanbul'da tekstil sektörüne girerek kendi şirketini kurdu. 2005'de Gizia'yı hayata geçirdi.

Vogue nasıl telaffuz edilir?

Orijinalden alıntı: Can ! Voyaj diye okunur.

Turan Avcı kim?

Turizmci Fettah Tamince ile aynı köyden olan işadamı Turan Avcı, Vogue Hotels markasıyla turizm sektörüne girdi. Avcı, Rixos'u örnek alarak Türkiye, Rusya ve Kıbrıs'ta Vogue markasıyla büyüyecek. Van'ın Çaldıran ilçesi, Fettah Tamince'nin ardından ikinci turizm yatırımcısını da çıkardı.

Vogue kaç ülkede var?

Bugün itibarıyla 23 uluslararası basım var.

Anna Wintour neden gözlük takıyor?

Wintour, modacıların koleksiyonlarındaki kıyafetleri gördükçe vereceği duygusal tepkilerin anlaşılmaması için defilelerde güneş gözlüğü taktığını açıkça söylüyor.