vk vk 18

VK com kapandı mı?

Rus'yanın Facebook'u olarak bilinen vk.com Türkiye'de mahkeme kararıyla erişime kapatıldı.

VK hangi ülkenin?

VK (Özgün adıyla ВКонта́кте), merkezi Saint Petersburg'da bulunan bir Rus çevrimiçi sosyal medya ve sosyal ağ hizmetidir.

VK com yasaklı mı?

Rus'yanın Facebook'u olarak bilinen vk.com Türkiye'de mahkeme kararıyla erişime kapatıldı.

VK nasıl bir yer?

VK uygulaması bir Facebook benzeri sosyal medya uygulamasıdır. Dünyada pek bilinmesede Rusya vatandaşları tarafından oldukça fazla kullanılmakta. Facebook'tan 2 yıl sonra yani 2006 yılında kurulan VK'nın birçok özelliği bulunmaktadır. Tarihte bunun örneği Cambridge Analytica ve Facebook tarafında olmuştur.

VK nın açılımı nedir?

VKontakte, 19 Ocak 2007'de bir Rus limited şirketi olarak kuruldu. Kurucu Pavel Durov, St Petersburg Eyalet Üniversitesi'nden mezun olduktan kısa bir süre sonra Eylül 2006'da VK için beta sürecini başlatarak paltformu kısıtlı kullanıma açtı. Ertesi ay VK için, vkontakte.ru alan adı tescil edildi.

VK türkçe nasıl yapılır?

VK com nasıl bir site?

VK, Rusya ülkesinde çok yaygın olarak kullanılan bir sosyal medya platformudur. Bu platform üzerinde kişiler birbirlerini arkadaş olarak ekleyebiliyor ve konuşabiliyor.

VK kapandı mı?

VK (Özgün adıyla ВКонта́кте), merkezi Saint Petersburg'da bulunan bir Rus çevrimiçi sosyal medya ve sosyal ağ hizmetidir. My World Mail.Ru ve Odnoklassniki ile beraber Mail.ru Group'a aittir.

VK com ne oluyor?

VK, sıklıkla Rusya'da kullanılan ve Facebook'a benzeyen özellikleri ile öne çıkan bir sosyal paylaşım sitesidir. Tam ismi VKontakte olan VK ilk olarak 2006 yılının Ekim ayında kullanılmaya başlanmıştır.