vodafone esnaf s tarifesi

Vodafone paket aşımı kaç TL?

Saçma Güzel Tarifeler için: Avantajlı Internet Aşım Paketi, Avantajlı Dakika Aşım Paketi veya Avantajlı SMS Aşım paketlerinden herhangi birinden çıkış yaptığınız durumda geçerli olacak aşım ücretlendirmesi ayrı ayrı 0,57KR/100KB, 57,83KR/DK, 41,56KR/SMS olarak uygulanacaktır.

Vodafone aşım olmaması için ne yapmalıyım?

Tarife, Ek Paket ve Kullanımlar

Limit aşımını engellemek için ne yapabilirim? Limit aşımını engellemek için Yanımda İnternet Fatura Ayarları sayfasından limit aşım tutarınızı belirleyebilirsiniz.

Vodafone aşım nasıl kapatılır?

Avantajlı Aşım Internet Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Avantajlı Aşım Konusma Paketi IPTAL SES ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, Avantajlı Aşım SMS Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.

Vodafone aşım durdurma ücretli mi?

Durma özelliği ile limit aşımına son! Vodafone Durma Özelliği kapsamında, kullanıcı faturaları limite geldiği zaman otomatik olarak duruyor. Vodafone fatura aşımı durdurma ile tarife ücreti aşılmadan hattı kullanmak mümkün.

Vodafone aşım ücreti ne kadar?

Saçma Güzel Tarifeler için: Avantajlı Internet Aşım Paketi, Avantajlı Dakika Aşım Paketi veya Avantajlı SMS Aşım paketlerinden herhangi birinden çıkış yaptığınız durumda geçerli olacak aşım ücretlendirmesi ayrı ayrı 0,57KR/100KB, 57,83KR/DK, 41,56KR/SMS olarak uygulanacaktır.

Rahat pakette aşım olur mu?

Rahat Paketler ile dilediğiniz zaman paket alın, faturalı gibi kullandıktan sonra ödeyin! Üstelik taahhüt ve paket aşımı yok!

Vodafone Simple ücretli mi?

Taahhüt yok! Tarifeni seç, istediğinde ücretsiz değiştir veya iptal et, özgürce kullan. Aşım, ek ücretler yok!

Vodafone Simple farkı ne?

Yeni nesil mobil deneyimiyle tarifeler arasında kaybolmadan, GB'a göre kolayca karar verip isterlerse anında vazgeçebiliyorlar. Vodafone Simple müşterileri, tarife hakları bittiğinde aşıma düşmüyor. Tarife içeriği yetmezse, kayıtlı kredi kartıyla ek paket alabiliyor.

Vodafone Simple dan nasıl çıkılır?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone ucuz tarifeye nasıl geçilir?

Nasıl yapabilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra 'Tarifem ve Kullanımlarım' sekmesinin altında yer alan 'Geçebileceğim Tarifeler' sayfası üzerinden kolayca tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Vodafone Simple faturalı mı faturasız mı?

Müşterilerimizin tam istediği gibi bir dijital üyelik deneyimi vaat ediyoruz. Vodafone Simple, ön ödemeli de değil, faturalı da değil; telekom dünyasında yepyeni bir açılım.