vodafone genel müdürlük şikayet

Vodafone Kim bu iptal?

IPTAL ARAYANKIM yazıp 8000'a SMS atmanız yeterlidir. Servis ücretlendirmesi nasıl yapılır? Servis ücreti aylık tüm vergiler dahil 9,90 TL olarak faturanıza yansıtılır ya da ön ödemeli hat bakiyenizden düşülür, yeterli bakiye bulunmadığı durumlarda abonelik ücreti hattınıza TL yuklediğinide tahsil edilecektir.

Vodafone sözleşme iptali cezası ne kadar?

Vodafone faturalı aboneleri için taahhüt bozma bedeli olarak en az 228.00 TL cayma bedeli belirlemiştir.

Telefonunuz kapalıyken kim aramış?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.

Türk Telekom kim aradı?

11855'e SMS göndererek:

*100# ile: *100# tuşlaması yaparak ulaştığınız *100# menüsünde İşlemler'in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Hangi durumlarda cayma bedeli ödenmez?

İnternet erişim işletmecileri ile imzalanan taahhüt sözleşmeleri, belirli hız kriterlerinin sağlanamamasının saptanması halinde abone tarafından cayma bedeli olmaksızın feshedilebilecek. İnternette hız kriterlerini sağlayamayan sözleşmeler, cayma bedeli olmaksızın iptal edilebilecek.

2 yıllık taahhüt iptal edilebilir mi?

Süresi 1 yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmelerinde ancak satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılırsa veya hizmetten yararlanmanıza engel olabilecek geçerli bir sebebin varlığı halinde sözleşmenizi feshedebilirsiniz.

1 yılı geçen taahhüt yasal mı?

MADDE 22 –(1) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

Beni en son kim aradı?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.

Beni arayan numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenirim?

- 'KIM' yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

7544 Kim Bu nedir?

Servis aboneliğimi nasıl iptal ederim? Kim Bu servisi için IPTAL yazıp 7544'e gönderebilirsiniz. Servisi kullanabilmek için gerekli cihaz veya hat ayarları nelerdir? Servisten faydalanabilmek icin hattinizın SMS almak istediğiniz durumlar için 0542 7543 000 numarasina yonlendirilmis olmasi gerekmektedir.

Vodafone cayma bedeli ne kadar?

Vodafone Taahhüt Cayma Bedeli Fiyatları 2023

Vodafone faturalı aboneleri için taahhüt bozma bedeli olarak en az 228.00 TL cayma bedeli belirlemiştir. Bu rakamın üzerinde varsa almış olduğunuz indirimler ekleniyor ve cayma bedeli olarak size sunuluyor.

24 ay taahhüt yasal mı?

Tüketici Mahkemesi, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan abonelik sözleşmelerinin gerekçesiz ve cezai şart ödemeksizin feshedilebileceğine hükmetti. Muş'ta İlhan Altay, 2018'de 24 ay taahhütlü internet bağlattı.

1 yıldan fazla taahhüt yasal mı?

MADDE 22 –(1) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.

12 ay üzeri taahhüt yasal mı?

Dönme cezası borçluya kararlaştırılan cezayı ödeyerek sözleşmeden doğan borcundan kurtulma imkânı veren bir yoldur. Bu itibarla doktrinde döneme cezasının gerçek anlamda bir cezai şart değil; bir cayma tazminatının (cayma parası kastedilmektedir) söz konusu olduğu belirtilmektedir[15].

Cayma bedeli cezai şart mıdır?

Ödeme taahhüdünü ihlal suçu ise, İcra ve İflas Kanunu (İİK) madde 340'ta hüküm altına alınmıştır. Bu düzenlemeye göre, borcunu taksitlendirerek ödeyeceğine dair yazılı taahhüt imzaladığı halde ödemeyen ve ödememek için hukuka aykırı yollara başvuran kişiler hakkında hapis cezasına hükmedilebilir.

Taahhüt verilmezse ne olur?

Tüketici Başvuru Merkezi Başkanı Aydın Ağaoğlu, '2014 yılında yürürlüğe giren yeni tüketici yasası, 1 yıldan uzun süreli taahhütlü aboneliklerde tüketiciye istediği zaman cayma ve sözleşmeyi fes etme hakkı getirdi hem de herhangi bir cezai bedel ödemeden' dedi.

Cayma bedeli kalktı mı?

Asliye Hukuk Mahkemesi, bir yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde tüketicilerin herhangi bir sebep göstermeksizin 'fesih' hakkına sahip olduğu, taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yapan tüketicinin faturasına 'cayma' nedeniyle herhangi bir ceza yansıtılamayacağına karar verdi.

Taahhüt iptal edilirse ne olur?