vodafone sim kartım nerede

SIM kartı kaç TL 2022 Vodafone?

SIM kart değişikliği için ücret talep ediliyor mu? Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(53 TL) uygulanacaktır.

18 yaş altı hat alabilir mi?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Bimde Bimcell ne kadar?

2022 yılında Bimcell yeni hat fiyatı 85₺ olarak satışa sunulmuştur. Alabileceğiniz en düşük fiyatlı faturasız Bimcell hatta 85 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Yeni hat almak ya da mevcut hattınızı Bimcell'e taşımak istiyorsanız; kimliğiniz ile beraber herhangi bir BİM mağazasına gidebilirsiniz.

Hat çıkarmak ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Öğrenci hattı kaç TL 2022?

En çok tercih edilen uyumlu genç 7 tarifesi ayda sadece 29 Tl karşılığında sunulmaktadır. Tarife, 750dk-250 sms ve 7+2 GB internet içermektedir.

Bir kişi kendi adına kaç tane hat alabilir?

Bu kapsamda, Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu (BTK) ve GSM şirketlerinin yetkilileriyle yapılan toplantılar sonucunda sınırsız olarak alınabilen hat sayısı; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için 15(onbeş) adet, yabancı uyruklu şahıslar için 3(üç) adet ile sınırlandırıldı.

12 yaÅŸ hat alabilir mi?

Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir. Eğer Hazır Kart almak isterseniz; Hazır Kart muvafakatname formu ve anne veya babanızın kimliği gerekmektedir.

Türk Telekom mu BİMcell mi?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir. Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz.

Vodafone yeni hat ne kadar 2022?

Vodafon' da faturasız hat fiyatları 95 TL – 120 TL aralığında sunulmaktadır. İster faturalı ister faturasız hatların detaylı bilgilerine Vodafon internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra yeni hat al butonunu kullanmak yeterli olacaktır.

BİMcell hat kapandı nasıl açılır?

Hattın 1 yıllık süre içinde yeniden alınabilmesi için, hat sahibinin abonelik sözleşmesi doldurması ve gerekli belgeleri iletmesi yeterlidir. Yeniden aktivasyon durumunda, yeni hat aboneliğinde olduğu gibi sizin adınıza devlete ödenen vergiler hat açılışı sırasında alınmaktadır.

Vodafone kartı kaç TL?

Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Sim kart kaç yaşında alınır?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Vodafone 20 GB kaç para?

Aylık 20GB ayda 85 TL'ye 12 ay senin!

Hat alma yaşı kaç?

Yaşım 18'den küçük, nasıl hat alabilirim? Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

Bedava internet Vodafone nasıl yapılır?

www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti adresinden ya da 'Vodafone Yanımda' uygulamasından erişilebilen 'Seviyorum İnterneti' platformundan, Vodafone kullanıcısı olsun olmasın, herkes yararlanabiliyor. Anketi tamamlayan herkese 3 GB mobil internet, bir kişiye de çekilişle '5 yıllık internet' hediye ediliyor.

Vodafone 50 GB ne kadar?

50GB ek paketi 159 TL'ye yardıma geldi!

Hediye internet nasıl yapılır?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını 9433'e göndermeniz yeterlidir. Kimler yararlanabilir?

BÄ°Mcell'in sahibi kim?

BİMcell, süpermarketler zinciri BİM'in hayata geçirdiği sanal GSM hizmeti. BİM ve Türk Telekom işbirliğiyle hayata geçirilen bu proje Türkiye'de bir market zincirinin gerçekleştirdiği ilk GSM şebekesidir.

BİM kimin altyapısını kullanıyor?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir.

Türkiye'nin en iyi GSM operatörü hangisi?

nPerf araştırmalarına göre Türk Telekom, 2021'in ilk 6 ayında diğer iki operatörü sollayarak en iyi performansı gösteriyor. Türkiye'de 2G, 3G ve 4G hizmeti alan 104.313 kullanıcı tarafından yapılan hız testlerinde Türk Telekom bu yıl 57.182, Turkcell 51.722, Vodafone 49.021 puan aldı.