vodafone sosyal pass nasıl iptal edilir

Vodafone Sosyal pass neyi kapsar?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Vodafone Sosyal pass kaç TL?

Vodafone Pass Sosyal Paketinin aylık tekrar eden ücreti vergiler dahil 32TL'dir.

Vodafone Sosyal Destek kimler kullanabilir?

Vodafone, engelli müşteriler, şehit yakını ve gaziler için Sosyal Destek tarifeleri ile avantajlı tarifeler sunar. Engelli müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, Vodafone ile iletişimlerini kolaylaştırmak ve dijital dönüşüme katılmalarını sağlamak için bazı hizmetler sunar.

Vodafone Sosyal pass YouTube dahil mi?

Vodafone, Türkiye'de ilk defa Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, WhatsApp, Twitter ve Messenger gibi dünyanın en popüler uygulamalarını, internetten yemeyen 'Vodafone Pass' paketlerinde bir arada sunuyor.

Vodafone 20 GB internet ne kadar?

Aylık 20GB ayda 85 TL'ye 12 ay senin!

Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz.

WhatsApp sınırsız internet görüntülü konuşma dahil mi?

Whatsapp üzerinden yapılan sesli ve görüntülü görüşmeler kampanya kapsamında değildir.

Sosyal Destek kaç para?

850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.

Engelli kaç tane hat alabilir?

Hangi tarife/paket içerisinde yer aldığınız fark etmeksizin yararlanabilirsiniz. Kampanyadan birden fazla kez yararlanabilir miyim? Hayır, sadece bir hattınız ile yararlanabilirsiniz.

Turkcell engelli indirimi yüzde kaç?

Turkcell Sosyal Destek Kampanyası

Şehit eş ve çocukları, Engelliler ve Gazilerimize özel faturalı tekliflerimizde 25% indirim...

Vodafone Sosyal pass ne içerir?

Hattınıza red 30gb sınırsız video paketiniz dahilinde 22.12.2022 00:00'a kadar geçerli 250 SMS her yöne, 30.25 GB yurt içi internet, 3000 dakika yurt içi her yöne konuşma, sabit hat yönüne sınırsız konuşma, Vodafone'lularla sınırsız konuşma, kotadan düşmeyen Video Pass, kotadan düşmeyen müzik pass, ...

Vodafone sınırsız sosyal Ne?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

1 GB internet YouTube kaç saat gider?

480p: 1 saat boyunca 480p çözünürlükte izlenen bir YouTube içeriği, ortalama olarak 490 ile 655 MB arasında internet kullanımı gerçekleştirir. 720p: Genel olarak kullanıcıların büyük bir kısmının tercih ettiğini YouTube izleme çözünürlüğü olan 720p, 1 saatte 1.2 – 2 GB arasında internet harcar.

Vodafone 15 GB hotspot ne demek?

Sınırsız Red olan Vodafone tarifem yenilenmesi esnasında yeni taahhüt döneminde yenileme sonrasında daha önceden sınırsız olan hot spot özelliğinin 15 GB ile sınırlı olduğunu öğrendim. Yenileme için yapılan aramada 15 GB sınırından bahsedilmiyor, '15 GB hotspot hediye' deniyor.

Sınırsız YouTube hangi operatör?

8 Kasım 2022 itibarıyla Teknosacell Sınırsız Youtube paketinin ücretinde güncelleme yapılacak olup, ilgili paketin 35 TL olan ücreti KDV ve ÖİV dahil 60 TL olacaktır. Teknosacell Sınırsız Youtube İnternet Paketi'nden tüm bireysel faturalı Teknosacell müşterileri faydalanabilecektir.

1 saat görüntülü konuşma kaç gb?

Zoom, görüntü kalitesine göre farklı internet seviyelerde internet harcayabilir. En düşük kalite olan 480p'de saatte ortalama 800 MB, 720p'de ortalama 1.3 GB, 1080p'de ise ortalama 2.4 GB internet olarak düşünebiliriz.

Telegram Ä°nternet yer mi?

Testte Telegram ve WhatsApp'ın en az veriyi tükettiği, Facebook Messenger, Viber ve Skype'ın ise bu ikisinin veri tüketimini katladıkları ortaya çıktı. Veri tüketiminin yüksek olmasından farklı sonuçlara varılabilir.

WhatsApp bir mesaj kaç MB?

WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz veya yönlendirebileceginiz maksimum medya dosyası (fotoğraf, video veya sesli mesaj) boyutu tüm platformlarda 16MB'tır.

WhatsApp cok Ä°nternet Harciyor mu?

WhatsApp görüntülü konuşmada dakikada ortalama 5-6 MB internet harcar. Yani 10 dakikalık bir konuşmada ortalama 50-60, bir saatlik bir konuşmada ise ortalama 330 MB internet harcarsınız.

Tik Tok ne kadar Ä°nternet yiyor?

Uygulamaya video yüklemek ve izlemek için 5 Mbps veya daha yüksek bir yükleme ve indirme hızı yeterlidir. Ayrıca 'Tiktok ne kadar İnternet yiyor' sorusuna cevap olarak, saatte yaklaşık 1 GB veri kullanıldığını belirtmek gerekir.

DC Ä°nternet yer mi?

Discord, saatte 5MB ila 50MB arasında kullanır, ancak Discord sesli sohbet, genel metin mesajlarına kıyasla dakikada 5,5 MB harcar.