vodafone yanımda uygulamasından faturalıya geçiş

Taahhüt bittikten sonra ne olur?

Faturalı hat taahhüt bitince ne olur sorusuna yanıt arayarak sürenin sonunda yapılması gerekenler önceden öğrenilmelidir. İsteyen aboneler tekrar sözleşmelerini yenilerken isteyenler tarife ya da operatör değişikliği yapabilirler. Bu tür durumlarda uygulanacak ücret politikası aynı kalmayacaktır.

1 yıldan fazla taahhüt yasak mı?

Tüketici, hiçbir süresi olmayan ya da bir yıldan uzun olan abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip. İnsanlar aboneliğe son vermek istediğinde de firma şartları asla ağırlaştıramaz.

Taahhüt kaç sene olabilir?

Abonelik sözleşmesi yapıldığında tüketiciye kolay ve anlaşılabilir bir taahhütname/sözleşme örneği verilecek. Yeni düzenleme ile taahhütname süresi en fazla 24 ay ile sınırlı olacak.

Taahhüt en fazla kaç yıl olabilir?

- Kanun net ve açık. Firmalar 12 aydan uzun taahhüt veremez.' Türkiye'de çoğu hizmetin uzun vadeli aboneliklerle alındığına da işaret eden Aydın Ağaoğlu, şu bilgileri verdi: 'Hizmetlerin yüzde 70'i uzun vadeli taahhütle alınıyor.

Hangi durumlarda cayma bedeli ödenmez?

İnternet erişim işletmecileri ile imzalanan taahhüt sözleşmeleri, belirli hız kriterlerinin sağlanamamasının saptanması halinde abone tarafından cayma bedeli olmaksızın feshedilebilecek. İnternette hız kriterlerini sağlayamayan sözleşmeler, cayma bedeli olmaksızın iptal edilebilecek.

Cayma bedeli kalktı mı?

Tüketici Başvuru Merkezi Başkanı Aydın Ağaoğlu, '2014 yılında yürürlüğe giren yeni tüketici yasası, 1 yıldan uzun süreli taahhütlü aboneliklerde tüketiciye istediği zaman cayma ve sözleşmeyi fes etme hakkı getirdi hem de herhangi bir cezai bedel ödemeden' dedi.

Son ay cayma bedeli ödenir mi?

CAYMA BEDELİ NEDİR? Eğer imzalamış olduğunuz 12, 24, 36 aylık sözleşmelerden herhangi bir sebepten dolayı çıkmak isterseniz yani caymak isterseniz ödemeniz gereken cayma bedeli çıkar. Bu olaya cayma bedeli diyoruz. Firma ödeme yapmadığınız kalan ayların toplamını size cayma bedeli olarak ödemenizi ister.

Taahhüt verilmezse ne olur?

Ödeme taahhüdünü ihlal suçu ise, İcra ve İflas Kanunu (İİK) madde 340'ta hüküm altına alınmıştır. Bu düzenlemeye göre, borcunu taksitlendirerek ödeyeceğine dair yazılı taahhüt imzaladığı halde ödemeyen ve ödememek için hukuka aykırı yollara başvuran kişiler hakkında hapis cezasına hükmedilebilir.

Taahhüt cezası yasal mı?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun bu hususu özel ve ayrıntılı olarak düzenlemiş durumda. Tüketici, hiçbir süresi olmayan ya da bir yıldan uzun olan abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip.

Vodafone çark çevirme kalktı mi?

Başkan Şahin, 'Uzaktan satışlar hususunda geçen hafta bir değişiklik yapıldı. Tüketicinin iade hakkı, yani 'cayma hakkı' dediğimiz 14 gün içerisinde herhangi bir bedel ödemeden vazgeçme hakkı bitirildi. Artık tüketici, kanunda verilen hakkını kullanamayacak' dedi.

Vodafone 20 GB hediye nasıl alınır?

Hediye Çarkı Kampanya Esasları Kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için abonelerin Vodafone Yanımda'nın en güncel sürümünü yüklemeleri gerekmektedir.

Vodafone 10 GB hediye nasıl alınır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Bedava internet Vodafone nasıl yapılır?

6 aydır Vodafone Mobil Ödeme kullanmamış kullanıcılar ise 10GB internet fırsatından yararlanabilecektir. Kullanıcı kampanya tarihleri içerisinde, harcama işleminden önce veya sonra KATIL GB yazıp 2020'ye göndermelidir, katılım SMS'i göndermeyen kullanıcılar kampanyadan faydalanamaz.

Her şey yanımda 15 GB nasıl yapılır?

www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti adresinden ya da 'Vodafone Yanımda' uygulamasından erişilebilen 'Seviyorum İnterneti' platformundan, Vodafone kullanıcısı olsun olmasın, herkes yararlanabiliyor. Anketi tamamlayan herkese 3 GB mobil internet, bir kişiye de çekilişle '5 yıllık internet' hediye ediliyor.

Hediye 10 GB nasıl yapılır?

Her Şey Yanımda 15 GB hediyem ne zaman yüklenir? Her Şey Yanımda'dan yapacağınız ilk alışverişinizde haftalık 15 GB hediye kazanırsınız. Sipariniz teslim edildikten sonra GB hediyeniz hattınıza otomatik olarak yüklenir.

Vodafone 10 GB hediyesi nasıl yapılır?

Belirtilen koşulları sağlayan müşteriler, belirtilen tarifelere geldikleri ilk 30 gün içerisinde HEDIYE 10 yazıp 5555'e SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.

Vodafone 45 g bedava internet nasıl yapılır?

6 aydır Vodafone Mobil Ödeme kullanmamış kullanıcılar ise 10GB internet fırsatından yararlanabilecektir. Kullanıcı kampanya tarihleri içerisinde, harcama işleminden önce veya sonra KATIL GB yazıp 2020'ye göndermelidir, katılım SMS'i göndermeyen kullanıcılar kampanyadan faydalanamaz.

Vodafone 3 GB hediye nasıl alınır?

4.5G SIM Kart Değişimi Kampanyası

Ayrıca ilgili kampanya SMS'ini almış tüm bireysel müşterilere, koşulu sağlamaları durumunda tarifelerine ek 1 ay geçerli 5GB internet hediye edilir. «4.5G» yazıp 4545'e SMS gönderilerek hem 4.5G cihaz ve SIM uyumluluğu sorgulanabilir hem de 4.5G aboneliği yapılabilir.

Gece 30 GB nasıl yapılır?

Paket yalnızca SMS kanalından ve kampanya tanıtım kanallarından satışa sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için Sahur 30GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Çok şanslı 10 GB nasıl alınır?

İlgili paketlerden faydalanabilmek için aboneler, Türk Telekom Online İşlem uygulaması üzerinden talepte bulunabilecektir. İlgili paket aboneliğinin başlatılması akabinde abonelere SMS göndermek suretiyle bilgi verilecek olup, bu SMS sonrasında ilgili paket kapsamında sunulan faydalar kullanılabilecektir.

Vodafone seviyorum 3 GB nasıl yapılır?

www.vodafone.com.tr/seviyoruminterneti adresinden ya da 'Vodafone Yanımda' uygulamasından erişilebilen 'Seviyorum İnterneti' platformundan, Vodafone kullanıcısı olsun olmasın, herkes yararlanabiliyor. Anketi tamamlayan herkese 3 GB mobil internet, bir kişiye de çekilişle '5 yıllık internet' hediye ediliyor.