whatsapp emoji anlamları

ne demek Instagram?

emoji anlamı: Elin tersiyle sağı/solu gösteren işaret parmağı - Bir şeye dikkat çekmek, hatırlatmak, uyarmak, yön belirtmek için kullanılır.

%SC nedir?

Bu kısaltmalardan biri olan SC ifadesinin de farklı anlamları bulunmaktadır. Selection creadit ifadesi bir kişinin başka bir kişiye içerik ya da resim gönderme kredisi olarak nitelendirilmektedir. SC kısaltmasının başka bir anlamı ise silent chuckle yani sessiz güldüm ifadesidir.

Main () ne demek?

Fransızca sözcük, Ad halinde (anatomi) el anlamına gelir. Main kelimesi tarihte bilinen ilk kez Türk Dil Kurumu, TDK (1940 - ~) eserinde yer almıştır. Main kelimesi Türkçe'de '' anlamına gelir. Main kelimesi Türkçe'de 'Eşkenar dörtgen.' anlamına gelir.

Instagram Eeee 606 nedir?

Instagram'da görüldü ibaresinin yerini alan EEEE hatası, mesajınızın karşıdaki kişi tarafından okunduğunu gösteren bir ibaredir. Mesajınızın karşı tarafın okuduğunu anlamanızı sağlar. Normalde burada 'görüldü' yazması gerekirken uygulamadan kaynaklı bir sorundan dolayı 'EEEE' hatasını görebilirsiniz.

TW ne demek Instagram?

TW ifadesi takip edilen içerik üreticileri tarafından yayınlanan yeni içerikleri belirtmek için kullanılmaktadır. Yayıncılar tarafından yayınlanmakta olan yeni içerikler TW olarak ifade edilmektedir.

Mid ne anlama gelir?

s. orta, ortadaki. kıs. middle. önek orta, ortadaki.

My ne demekdi?

my teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı vay! {z} benim.

⛎ ne?

Ophiuchus ya da Yılancı takımyıldızı, modern 88 takımyıldızdan biridir. Ayrıca, Batlamyus'un listelediği 48 takımyıldızdan biriydi. 13 zodyak takımyıldızından biri olmasına rağmen, zodyak takımyıldızları aralarında bir simgeye sahip olmayan tek takım yıldızdır. 17 sa. +80° ve −80° enlemleri arasında görülebilir.

ne demek Instagram?

Ara Beni: Ara beni', 'haberleşelim' anlamları taşır. En Çok Kullanılan Emojiler Nelerdir?