winx club çizgi film türkçe

Trix kim?

Trix, bir cadı üçlüsü ve dizinin ana düşmanlarıdır. Şimdiye kadarki en güçlü cadılar olan Eski Çağ Cadıları'nın soyundan gelirler. Icy gurubun lideridir.

Trix kardeÅŸ mi?

Üç cadı kız kardeşten oluşan grup üyelerinden Icy buzlu güçlere sahiptir, soğuğun kraliçesidir, eşyaları ve insanları dondurabilir, 5.

Kent Trix nasıl yapılır?

Hazırlamak için; 1 çay bardağı su(100ml) : 2 çay kaşığı Trix (5gr) 1su bardağı su (200ml) : 4 çay kaşığı Trix (10gr) 1sürahi su(1 lt): 5 çorba kaşığı Trix (50gr) *Yaklaşık porsiyon sayısı 60 çay bardağı Paketi serin, kuru ve kokusuz ortamda saklamanızı öneririz.

Tecna kaç yaşında?

Ülkenin en iyi peri okulu Alfea Kolejinde altı yakın arkadaş : Bloom, Stella, Flora, Layla, Muisa ve Tecna ! Bu altı yakın arkadaş aslında birbirinden çok farklılar. Birinin en büyük hobisi modayı takip etmek iken, müzik bir diğerinin en büyük tutkusu.

Winx Club kaç kişi?

Sky: Bir Eraklyon prensidir. Romantiktir, çok güçlüdür ve yakışıklıdır. Bloom'la sevgilidir. Brandon en yakın arkadaşıdır.

Winx Sky kimin sevgilisi?

Winx Club, Iginio Straffi tarafından oluşturulan İtalyan/Amerikan Animasyon televizyon dizisidir. Yapım şirketleri Rainbow SpA ve Nickelodeon. İlk gösterimini 28 Ocak 2004'te yapmış, son gösterimini ise 13 Kasım 2009 tarihinde yapmıştır.

Winx kim çizdi?

Dünya'da, onu evlat edinen babası Mike, itfaiyeci olarak bir binayı söndürürken görülmüştür. Mike; Bloom'u kurtarmıştır, o ve karısı Vanessa en sonunda onu evlat edinmiştir. Bloom, olaysız bir çocukluk geçirerek ve gerçek kökenlerinin farkında olmadan büyümüştür.

Winx Bloom evlatlık mı?

Gözleri mavi ışıltılarla dolu Su Perisi Aisha, bitkiler âleminin dilinden iyi anlayan Toprak Perisi Terra, canlıların tüm duygularını hissedebilen Zihin Perisi Musa, görünmez olabilen gösterişli Işık Perisi Stella ve Alfea'ya insanların dünyasından gelen Ateş Perisi Bloom.

Terra ne perisi?

Prenses Stella , en yaygın sıfatlarıyla Parlayan Güneşin Perisi ve Solaria'nın Prensesi. Brandon'un nişanlısı,Bloom'un en iyi arkadaşı ve Sihirli Boyutun Gardiyan Perisi.

Winx Stella ne prensesi?

Trix, bir cadı üçlüsü ve dizinin ana düşmanlarıdır. Şimdiye kadarki en güçlü cadılar olan Eski Çağ Cadıları'nın soyundan gelirler. Icy gurubun lideridir. Üç cadı kız kardeşten oluşan grup üyelerinden Icy buzlu güçlere sahiptir, soğuğun kraliçesidir, eşyaları ve insanları dondurabilir, 5.