yalova ya giden feribotlar

Ä°stanbul Yalova feribot kac tl?

Ido bilet kaç yaşa kadar ücretsiz?

İki ebeveyn ile seyahat eden iki çocuk (0-66 ay) ise koltuksuz ve ücretsiz olarak seyahat eder.

İstanbul'dan Yalova'ya en ucuz nasıl gidilir?

Yenikapı, Kadıköy ve Pendik İDO iskelelerinden Yalova'ya sefer yapan deniz otobüslerini tercih edebilirsiniz. Yenikapı'dan seferler sabah saat 07.15'de başlamaktadır. Yolculuğunuz yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürmektedir. Bilet fiyatları ise 30-45 TL arasındadır.

Ido da promo ne demek?

Deniz otobüsleri dış hatların tamamı EKONOMİ sınıfı koltuklardan oluşmaktadır. EKONOMİ sınıfında iki bilet sınıfından birini yolcularımız satın alabilirler: PROMO ( Promosyon biletler : iade edilemez) ve ECO ( Ekonomi sınıfının koşullu iade edilebilir bilet sınıfıdır.)

İDO öğrenci indirimi ne kadar?

Tüm biletli hatlarda sınırlı sayıda satışa sunulmaktadır Tüm indirimli yolcu tipleri ( Öğrenci-Basın-Engelli-65 yaş üstü – İBB meclis üyesi ) biletlerinde alınan seferde yolcularımız %10 indirimden faydalanmaktadır.

İDO deniz otobüsü kime ait?

Mevcut durumda İDO 'nun hissedarlık yapısı Akfen Holding (%50) ve Tepe (%50) şeklindedir. Satış bedeli olan 861 milyon ABD doları ortak girişim tarafından ödenerek hisse satış sözleşmesi imzalandı ve İDO hisselerinin devri tamamlandı.

Feribotta nerede oturmalı?

Feribotta nerede oturmalı? En ideal taraf arka ve orta koltuklardır.

İDO Yalova kaç TL?

İDO Eskihisar Topçular Araba Vapuru Yaya Yolcu Geçiş Ücretleri - 2022. 2022 Eskihisar Topçular İDO yaya yolcu fiyatları şu şekildedir.İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 9.00 TL öğrenci ise 6.00 TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

Istanbul Yalova kaç TL feribot?

Otomobil-Minivan-Jeep 130 TL, Minibüs-Midibüs-Kamyonet 195 TL, Kamyon-Otobüs 260 TL, Dorseli Çekiciler ve 4-5 Akslı Tırlar 380 TL'dir.

Yalova Istanbul kaç TL?

bir saatten fazla bekleyeceğiniz garanti ise yapılması gereken yolculuk, topçular iskelesinden eskihisar iskelesinin e-5'e bağlandığı nokta arası 98 km'dir. aslında hem zaman hem de para olarak kara bile geçebilirsiniz.

Yalova feribot ücreti ne kadar?

İDO, HGS ile hızlı geçiş konforunu başlattı İDO, en yoğun kullanılan hatlarından Eskihisar- Topçular ve Sirkeci-Harem arabalı vapur hatlarında, 5 Haziran 2015 tarihinden itibaren HGS ile hızlı geçiş imkanı sunmaya başladı.

Körfezi dolaşmak kaç km?

Köprünün maliyeti 1,4 milyar dolar olmuştur.

Eskihisar Yalova araba vapuru kaç para?

Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Edirne sınırlarında, İstanbul'a 250 kilometre uzaklıktaki Saros Körfezi, yurt içi ve dışından tatilcilerin ilgisini çekiyor.

Ido da HGS geçiyor mu?

Ankara ile İstanbul arası kara yolculuğu mesafesi 450 km'dir. Bu süre 5 saate yakın sürmektedir.

Osman Gazi köprü maliyeti ne kadar?

2022 Eskihisar Topçular İDO yaya yolcu fiyatları şu şekildedir.İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 9.00 TL öğrenci ise 6.00 TL'dir.

Ist Saroz kaç km?

Yeterli bakiye olmadan yapılacak geçişler, 15 (on beş) gün içerisinde hesaba yükleme yapılmaması durumunda 5 kat cezalı olarak tahsil edilecektir.

Ank ist kaç km?

Köprü ve otoyollardan HGS aboneliğiniz olmadan veya bakiyeniz yetersiz olarak geçtiyseniz geçiş ücretinin 4 katı ceza geçiş ücretini de ayrıca ödemek zorunda kalırsınız. Örneğin geçiş ücreti 10 TL ise 40 TL ödeme yapmak durumundasınız.

Eskihisar Feribot kaç TL 2022?

Milyonlarca vatandaşın her gün kullandığı Hızlı Geçiş Sistemini (HGS) yapan Vendeka Bilgi Teknolojileri Tic A.Ş konkordato ilan etti.

HGS de para yoksa ne olur?

Pendik - Yalova feribot ücreti yaya yolcular için 10 TL'den başlamaktadır. Araç içi yolculardan sabit 1 TL alınırken, araçlardan sabit 75 TL ücret alınmaktadır.

Arabada HGS yoksa ne olur?

Otomobil-Minivan-Jeep 130 TL, Minibüs-Midibüs-Kamyonet 195 TL, Kamyon-Otobüs 260 TL, Dorseli Çekiciler ve 4-5 Akslı Tırlar 380 TL'dir.