yavuz mobilya kağıthane

Bostan Mobilya kimin?

1974 Yılından bu yana Dede Bostan , Ali İhsan Bostan , Rafet Bostan kardeşlerinin ortaklığı ile günümüze kadar mobilya sektöründe bir çok projeye imza atmışlardır , Ankara İstanbul , Bursa ,Eskişehir gibi illerimizde oldukça başarılı projelere imza atmışlardır .

Vanessa mobilya sahibi kim?

1999 yılında Bursa'da bir mobilya atölyesinde temelleri atılan Vanessa, kurucusu Mustafa Aydın önderliğinde yüzde 100 ahşap ürünlerle tasarıma odaklanarak dünyada ve Türkiye'de mobilya sektöründe yepyeni bir rota oluşturdu.

Zebrano mobilya sahibi nereli?

Afrika menşeili egzotik bir ağaç

Markanın kuruluşu: Firma 1953'de Ankara'da klasik mobilya üretimine başlayıp 2003'de Zebrano adını alarak, mobilya üretimine devam etti.

Çetmen mobilya nın sahibi kim?

Konya Beyşehirli mobilyacı bir ailenin çocuğu olan Çetmen Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Çetmen, kardeşleri ile birlikte mobilya üretimine devam ederken, beyaz eşya mağazası da açıyor ve Türkiye'nin bilinen yatak markalarından birinin Ege Bölgesi distribütörlüğünü alıyor.

Ipek mobilya sahibi kim?

İPEK Mobilya,ticari faaliyetleri dışında,sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Saffet Arslan Bey'in özel olarak ilgilendiği ve büyük önem verdiği İpeksi dokunuşla madalyaya uzanan eller projesinde 17 bölgede imkanları yeterli olmayan sporcu gençlerimiz temel eğitimlerini ...

Kargılı Mobilya sahibi kim?

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kargılı Mobilya Sahibi Kargılı Hakan Berber ve beraberindekiler ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Ahlatcı, 'Hemşehrilerimizin ülke ekonomisine katkıda bulunmaları bizleri son derece mutlu etmektedir' dedi.

Ipek mobilya nerenin malı?

İpek Mobilya A.Ş. kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Saffet Arslan, 1981 yılında koltuk döşeme ustası olarak, Kayseri′de 15 metrekarelik bir dükkanda çalışmaya başlamış, birkaç yıl içerisinde koltukların hammaddesi dahil tamamını bitmiş bir halde hazırlayarak mağazalara satışa sunar hale gelmiştir.

Lazzoni kime ait?

Ama bilmedikleri bir şey var: Lazzoni yüzde yüz yerli üretim yapan bir Türk firması. Adı İtalya'yı işaret etse de Lazzoni, Akdeniz yerine Karadeniz sahillerinden bir Laz ailesine ait.

LODA mobilya sahibi kim?

Davut Karaçak - Chairman Of The Board - Loda Mobilya | LinkedIn.

Ergül mobilya nın sahibi kim?

Uğur Ergül - CEO - Ergül Mobilya | LinkedIn.

Area Mobilya sahibi kimdir?

Üye ziyaretleri kapsamında AREA Mobilya firma sahibi üyemiz Serhat ALAN' ı iş yerinde ziyaret ettik.

Fuga mobilya'nın sahibi kim?

Fuga Mobilya 1991 yılında kurulan Artek Mobilya'nın tescilli markasıdır. 25 yıldır kendini reformlara adayan Fuga Mobilya, yüzde yüz Türk sermayesiyle, tamamı Türkiye'de üretilmektedir.

Alpino Mobilya sahibi kim?

Ziyaretimiz esnasında bizleri samimi bir ortamda karşılayan ve misafir eden Alpino Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Muhittin Kocadağ, Alpino Mobilya Genel Müdürleri Mehmet Said Kocadağ ve Abdüssamet Kocadağ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz' açıklamasında bulundu.

ICA mobilya sahibi kim?

HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu üyemiz sayın İZZET KILBEY in sahibi olduğu, ev ve bahçe mobilyalarında bir çok dünya markasını bünyesinde barındıran ve kendi alanında bir numara olan İCA Home & Garden e bundan sonrası için de başarılarının devamını diliyoruz.

Elif Mobilya sahibi kim?

Üretim Merkezi Kayseri OSB'de bulunan Elif Mobilya'nın Altınoluk - fabrika satış mağazasının açılışına Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Arifoğlu ve Süleyman Sarptaş'la birlikte Bölge Müdürü Ali Yaprak'ta katıldı.

Mirage Mobilya sahibi kim?

Nuri Gürcan- Yönetim Kurulu Başkanı-Mirage Mobilya.

Zebrano Mobilya sahibi nereli?

HAKKIMIZDA. 'NILL'S' markasının temeli olan başarılı çalışmalar; 1955 yılında, ilk kuşağın Ankara-Siteler'in kuruluşunda etkin bir şekilde görev almasıyla başlıyor. Mobilya tasarım faaliyetlerinin başlangıç tarihi ise, 1966 'yılında 'Özen Kardeşler' isimli firmanın hüviyeti iledir.

Nills mobilya kimin?

Uluslararası Kooperatifler Birliği (ICA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri.

ICA açılımı ne demek?

Cennet Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yayla, 2015 yılında ihracat pazarlarına Dubai, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar gibi Körfez ülkelerini eklediklerini söyledi. Halen 15 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Yayla, 'İhracatımızın cirodaki payı yüzde 35 civarında bulunuyor.

Cennet Mobilya sahibi kimdir?