yeşilay slogan örnekleri

Yeşilay ne faydası var?

Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya hizmet veren bu sebeple de 'Kamuya Yararlı Cemiyetler' arasında yer alan bir kurumdur.

Yeşilay özel mi devlet mi?

Bağımsızlık. Yeşilay bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur.

Yeşilay hangi bakanlığa bağlıdır?

a) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı; Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177 Sokak No:10/A 06510 Çankaya/ANKARA Tel: 0 312 705 52 55 Faks: 0 312 705 50 24 TARAFLAR MADDE 4- Bu Protokolün tarafları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti'dir.

Yeşilay a üye olunca ne olur?

Üyeler, bağlı oldukları şube yönetim kurullarına üyelik aidatı öder. Öncelikle üyesi bulundukları şube faaliyetlerine katılarak Yeşilay'ın amaçları doğrultusunda gerekli çalışmaları yapar. Yeşilay'ın amaçları doğrultusunda ilkelerine uygun olarak her türlü tanıtım ve bağış çalışmaları ile diğer çalışmalara katılır.

Yeşilay ücretsiz mi?

Gizlilik esasına bağlı çalışılmaktadır. Hizmetlerimiz ücretsizdir.

YeÅŸilay bursu ne kadar?

YeÅŸilay Tezini Destekliyor

Yüksek lisans öğrencilerine 12 ay süreyle 2 bin TL, doktora ve tıpta uzmanlık öğrencilerine 18 ay süreyle 3 bin TL burs desteği verilecek burs programı için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022'dir.

YeÅŸilay Dernek mi?

Yeşilay bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur.

Yedam ücretli mi?

'Hilal-i Ahdar' ismi daha sonra 'Yeşil Hilal' ve 'Yeşilay' olarak değiştirilmiş, 1934 yılında Atatürk'ün Cumhurbaşkanlığı, İsmet İnönü'nün Başbakanlığında Bakanlar Kurulu kararıyla Yeşilay'a 'kamuya yararlı dernek statüsü' verilmiştir.

Yeşilay Neye karşı?

Yatarak tedavi yapılmamaktadır. Randevu sistemi ile çalışılmaktadır. Gizlilik esasına bağlı çalışılmaktadır. Hizmetlerimiz ücretsizdir.

Yeşilay Atatürk dönemi mi?

Yeşilay'ın amacı, bağımlılık doğurucu risk faktörlerine karşı insan sağlığının korunması ve insan onuruna saygı duyulmasının sağlanmasıdır.

Yeşilay'ın sembolü nedir?

Cemiyet, 19.9.1934'te Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhurbaşkanlığı ve İsmet İnönü'nün Başbakanlığı döneminde kamu yararına dernek statüsü kazanmıştı.

Yeşilay sembolündeki hilâl, Milli kimliğimizi ve Devletimizin bağımsızlığını temsil eden Türk Bayrağı'ndan alınmıştır. Hilâldeki yeşil renk, huzur ve mutluluğu temsil etmektedir.