yenikapı çanakkale feribot fiyatları

Gestaş ın sahibi kim?

Şirketimiz, %99.87 hissesine sahip Çanakkale İl Özel İdaresi şirketidir. 7 hatta, 16 iskelede, 16 sayıda gemiyle, Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara hattında, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla araç ve yolcu taşımacılığını yürütmekteyiz.

GESTAŞ kaç araba alıyor?

Haziran ayı içerisinde GESTAŞ filosunda hizmet verecek Gelibolu gemisi, 110 araç, 576 yolcu kapasitesine sahip. 14 knot hızla seyir edebilen arabalı feribot, 4 pervaneye sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta.

GESTAŞ kaç TL?

Gestaşın açılımı nedir?

benzeri arızalar hertürlü deniz taşıtında yaşanabilir. açılımı ''geleneksel el sanatları ticaret anonim şirketi'' olan deniz ulaşım firmasıdır. ancak yolcuları varacakları yere ulaştırma konusunda epey sıkıntılı bir firmadır.

Ido'nun kaç gemisi var?

İDO günümüz itibarıyla 103 gemi ve 88 iskelesiyle dünyanın en büyük araç ve yolcu deniz taşımacılığı şirketidir.

Gestaş kaç TL?

Biz. Gestaş Deniz Ulaşım, 2006 yılı Ağustos ayında Çanakkale bölgesindeki iskeleler ve deniz ulaşımının özelleştirme kararıyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden (TDİ) Çanakkale İl Özel İdaresi'ne devriyle faaliyetlerine başlamıştır. Şirketimiz, %99.87 hissesine sahip Çanakkale İl Özel İdaresi şirketidir.

Gestaş Devletin mi özel mi?

Biz. Gestaş Deniz Ulaşım, 2006 yılı Ağustos ayında Çanakkale bölgesindeki iskeleler ve deniz ulaşımının özelleştirme kararıyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden (TDİ) Çanakkale İl Özel İdaresi'ne devriyle faaliyetlerine başlamıştır. Şirketimiz, %99.87 hissesine sahip Çanakkale İl Özel İdaresi şirketidir.

GESTAÅž Gemileri kimin?

Her biri 1200 yolcu ve 225 araç kapasiteli katamaran tipi bu gemiler 35 deniz mili hıza sahip olup mesafeyi 75 dakikaya indirmiştir. Ayrıca 2007 yılında Hollandalı Damen Shipyards'tan 5 adet 30 deniz mili hız, 449 yolcu kapasiteli deniz otobüsü alınmıştır.

Feribot kaç kişi alır?

Bu şirket, Özel İdare'nin bir şirketi. Çanakkale İl Özel İdaresi de Çanakkalelilerin öz malıdır. GESTAŞ, Çanakkalelilerin, 550 bin kişinin ortak olduğu bir şirkettir.

GESTAÅž Feribot sahibi kim?

12 yanıt. Ben arabayla gitmeyi tercih ettim. Yaz döneminde yani plajlara ve plajlardaki restorantlara gitmeyi amaçlıyorsanız, araba ile gitmek daha iyi olacaktır.

Bozcaada'da arabaya gerek var mı?

Üzüm her türlü değerlendiriliyor. Adanın 6 şarap üreticisinin şaraplarından mutlaka alınmalı. Şarap dışında kurutulmuş üzüm, üzüm suyu, pekmez, sirke, salamura asma yaprağı, üzüm reçeli bağlardan sağlanan diğer ürünler.

Bozcaada ne içilir?

Kaç Günde Gezilir; Bozcaada'yı 2 günde gezebilmeniz mümkün. Ziyaret İçin En İyi Zaman; Her mevsim ziyaret etmek için uygun olsa da, kış aylarında adadaki çoğu tesis açık değildir. Bu nedenle yaz aylarında tercih etmeniz daha doğru olur.

Bozcaada 1 günde gezilir mi?

Adada tek bir kamp işletmesi var. Bu kamp yeri dışındaysa, Bozcaada'nın herhangi bir yerinde çadır kurup kamp yapmak kesinlikle yasak. Eğer karavanınız veya araç üstü çadırınız varsa endişelenmenize gerek yok.

Bozcaada'da çadır kurmak yasak mı?

Şarap dışında kurutulmuş üzüm, üzüm suyu, pekmez, sirke, salamura asma yaprağı, üzüm reçeli bağlardan sağlanan diğer ürünler. Yöresel yiyecekler... Adanın domates reçeli çok ünlü. Rum asıllı bir adalı aile tarafından uzun yıllardır üretilen reçelin adı adaya özdeşleşmiş neredeyse.

Bozcaada ne ünlü?

Ada merkezi her yere yürüyebileceğiniz ufaklıkta bir yerleşim yeri zaten. Etrafta araba kirliliği olmayan bir ada, ne güzelmiş... Merkez dışında, plajlara giderken arabanızı eskisi gibi kullanmakta serbestsiniz.

Bozcaada araba yasak mı?

Yaz döneminde yani plajlara ve plajlardaki restorantlara gitmeyi amaçlıyorsanız, araba ile gitmek daha iyi olacaktır.

Bozcaada araba lazım mı?

Bu durum hem yayalar hem araçlar için geçerlidir. Bozcaada feribot ücretleri 2023 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 3,6 TL, yolcu 18 TL, otomobil 190 TL, Gestcart indirimli yolcu 13,75 TL'dir.

Bozcaada kac tl?

Bozcaada içerisinde keyifli vakit geçirebileceğiniz gece hayatına yönelik mekanlar arasında; Sapa Cocktail & Snack Bar, Tenedion Wine House, Oda Cafe & Bar, Bakkal Cocktail Bar, Asmalı Meyhane, Simyon Meyhane ve Bade-i Aşk bulunmaktadır.

Bozcaada Ne Yenir Ne Alınır?

Kamp Kurma Cezası:

2021 yılı itibariyle izinsiz kamp kuranlara, belirlenen yerlerin dışında çadır kuranlara 5326 sayılı kanununu 32. Maddesi uyarınca 427 TL idari yaptırım cezası uygulanmaktadır.

Bozcaada'da gece ne yapılır?

Merhaba bir yerde çadır kurarak kamp yapmak istiyorum resmi makamlardan izin almam gerekir mi? İzin almak zorunlu değildir. Ancak, kırsalda Jandarmaya (Tel: 156) bilgi vermek, köy vb yerleşim yerlerinde muhtardan izin istemek güvenlik için iyidir.