yerbilimleri mta gov tr anasayfa aspx

MTA Genel Müdürü kim?

2017-2019 yılları arasında MTA Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Sayın Vedat YANIK 12/07/2019 tarihli Bakanlık Oluru ile MAPEG Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş olup, 12/01/2022 tarihinde vekâleten, 05/08/2022 tarihinde MTA Genel Müdürü olarak asaleten atanmıştır.

MTA özel bütçeli mi?

Genel Müdürlüğümüz mali iş ve işlemlerini özel bütçeli kuruluş olarak, 01.01.2006 tarihi itibari ile 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümlerinde yürütmektedir.

MTA hangi illerde var?

HANGİ İLLER FAY HATTI ÜZERİNDE? Fay üstünde bulunan iller; Aksaray, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Bingöl, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa, Muğla, Kocaeli, Konya, Osmaniye, Sakarya ve Tokat olarak açıklandı.

Abdulkerim aydındağ kimdir?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi MYO Öğretim görevlisi. MTA Daire Bşk.

MTA kamu mu?

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü görevine Vedat Yanık atandı. Hali hazırda Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yanık, 12 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile MTA Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

MTA özel mi?

Genel Müdürlüğümüz; Kuruluş Kanununun 1. maddesine göre kamu tüzel kişiliğini haiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı, merkezi Ankara'da olan bir Kamu Kurumu olup, başlıca vazifesi Kuruluş Kanununun 2'nci maddesinde yer aldığı gibi; 'Memleketimizde işletmeğe elverişli maden ve taşocağı sahaları bulunup ...

MTA Başkanı kim?

1964 yılında Rize'nin Güneysu ilçesinde doğan Sayın Vedat YANIK, 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Maden Mühendisliği Bölümü ile 1999 yılında Marmara Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Bölümü'nde lisans eğitimlerini tamamlamıştır.

MTA kime ait?

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA), 14 Haziran 1935'te 2804 sayılı özel kanunla kurulmuş, tüzel kişiliği olan, özel hukuk hükümlerine tabi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlıdır.

Multi Theft Auto sahibi kim?

CJ nereli?

Christopher Daniel Soriano Junior veya bilinen sahne adıyla CJ, 4 Ocak 1997'de New York'un Staten Island bölgesinde dünyaya geldi. Staten Island bölgesinin şöyle bir özelliği var: Oradan çıkıp başarılı son rapçiler Wu-Tang Clan! CJ, Staten Island – NY doğumlu olmasına karşın Porto Riko kökenli bir aileden geliyor.

GTA 5 kaç kere satıldı?

Yedinci ve sekizinci nesil konsol oyunlarının en önemli oyunlarından biri olarak kabul edilen ve Yılın Oyunu da dâhil olmak üzere birçok ödül kazanan GTA V, 140 milyon kopya ile tüm zamanların en çok satılan ikinci video oyunudur ve dünya çapında yaklaşık 6 milyar dolar gelirle tüm zamanların finansal olarak en ...

GTA 5 CJ kim?

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, ülkemiz maden ve hammadde kaynaklarını araştırmak, rezerv ve tenörlerini tespit ederek ekonomiye kazandırmak amacıyla 22 Haziran 1935 tarihinde yayımlanan 2804 sayılı yasa ile Maden Tetkik ve Arama Enstitüsü olarak kurulmuştur.