you are over the daily limit for sending tweets.

Bir günde kaç tweet atılıyor?

Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet.

Ilk atılan tweet ne?

Jack Dorsey'in Mart 2006'da attığı ilk tweet 'just setting up my twttr,' (şu anda twttr'ımı kuruyorum) geçen yıl yardım kuruluşlarına bağışlanmak üzere açık artırmayla satılmıştı.

Saat kaçta tweet atılır?

3. Twitter Paylaşım Saatleri

Twitter'da gün içinde paylaşım yapmak için saat 13:00 – 15:00 arası ideal. Sosyal medya paylaşım saatleri açısından saat 17:00 ise en çok RT yapılan saatler olarak görülüyor. Tweet atmak için en kötü zamanlar ise 00:00 – 09:00 ve 20:00 – 00:00 saatleri arası.

DM limiti nedir?

Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür. Retweetler de Tweet olarak sayılır.

Bir günde kaç tweet atılabilir?

Geçerli Twitter limitleri

Tweetler: Günlük 2.400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür.

Türkiye'de günlük kaç tweet atılıyor?

Sosyal medya analiz şirketi Somera'nın verilerine göre, Türkiye'de günde yaklaşık 6.7 milyon tweet atılıyor. Türkler, Twitter'ı en çok duygu durumlarını paylaşmak için kullanıyor.

Twitteri kim sattı?

Twitter uygulamasının sahibi ve işletmecisi olan Twitter, Inc. şirketi, 25 Nisan 2022'de Elon Musk tarafından 44 Milyar dolara satın alınmıştır. Daha sonra ortaya çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle Elon Musk satın almaktan vazgeçmiştir.

Retweet tweet sayılır mı?

Twitter'ın Retweet simgesini kullandığınızda, Retweetiniz veya Alıntı Tweetiniz paylaştığınız Tweeti işaret eder. Biri Alıntı Tweetinize yanıt verdiği zaman, orijinal Tweetin yazarı otomatik olarak sohbete eklenmez.

Bir tweet en fazla kaç karakterle yazılır?

TRT Haber'in Techtimes'a dayandırdığı habere göre, platformda şu an her bir iletide 280 karakter sınırı bulunuyor.

Günde kaç tweet atmalı?

Geçerli Twitter limitleri

Twitter hesapları için geçerli teknik limitler şunlardır: Direkt Mesajlar (günlük): Günlük 500 mesaj gönderme limiti vardır. Tweetler: Günlük 2.400 adet. Günlük güncelleme limiti yarım saatlik daha düşük limitlere bölünmüştür.

Tweet paylaşmak suç mu?

Yargıtay, sosyal medyada hakaret içerikli bir tweetin, retweet edilmesinin de suç sayılabileceğine hükmetti. 'Retweet edenin yargılanmasına gerek yok' hükmü veren mahkemenin kararını bozdu. Artık suç ihtiva eden bir tweeti yeniden paylaşmak da suç sayılabilecek.

1 alıntı tweet ne demek?

Twitter, retweet içerisine yorum eklemeye yarayan özelliği bundan sonra 'tweet alıntılama' olarak adlandıracak. Tweet'e cevap vermekten farklı olarak bir görüş bildiren paylaşımların takip edilmesi kolaylaşacak. Tweet alıntılama olarak adlandırılan özellikten bir de video paylaşıldı.

Twitterda +18 izlemek suç mu?

Bir kişinin rızası olmadan üretilen veya dağıtılan özel resim veya videolar gönderemez ya da paylaşamazsınız. Bir kişiye ait açık cinsel içerikli görüntü veya videoların bu kişinin rızası olmadan internet üzerinde paylaşılması, kişinin gizliliğinin ve Twitter Kuralları'nın ciddi bir ihlalidir.

Twitterda +18 video izlemek suç mu?

Twitter'ın herhangi bir yerinde, şiddet içeren cinsel davranış, hayvanlarla cinsel ilişki ve nekrofili tasviri yapan medya paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu politikayı ilk kez ihlal ettiğinizde bu içeriği kaldırmanızı isteriz.

Niye tweet atamıyorum?

Web aracılığıyla Tweetlemede sorun yaşıyorsanız, tarayıcınızın en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Resmî bir Twitter uygulamasından Tweetleyemiyorsanız, mevcut güncellemelerin tümünü indirdiğinizden emin olun. Üçüncü taraf uygulama kullanıyorsanız yardım alın.

Tweetler siliniyor mu?

Herhangi bir Tweetinizi Twitter'dan istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bir Tweeti silerseniz, güncellenen içeriğinizi twitter.com, iOS İçin Twitter ve Android İçin Twitter'da yansıtırız. Zaman akışınızda sadece yayınladığınız Tweetleri silebileceğinizi, başka hesaplara ait Tweetleri silemeyeceğinizi lütfen unutmayın.

Tweet nasıl başa tutturulur?

Bir Tweeti profilinize sabitleme

Tweetin üstündeki simgesine tıklayın veya dokunun. Profil sayfana sabitle öğesini seçin. Onaylamak için Sabitle öğesine tıklayın veya dokunun.