yunanistan televizyonu ben seni sevduÄŸumi

TV nereli?

Televizyon 1923 yılında, John Logie Baird tarafından Birleşik Krallık'ın Hastings kasabasında icat edilmiştir.

En pahalı televizyon ne kadar?

Dünyanın En Pahalı Televizyonu 1.6 Milyon Dolara Satıldı

ONVO hangi markaya ait?

Onvo Hakkında

Onvo TV kimin diye bakıldığı zamanda da Mehmet Atmaca tarafından kurulan şirket, yerli bir marka olarak TV sektöründe faaliyet gösteriyor.

En büyük televizyon ekranı kaç?

Dünyanın en büyük televizyonu kaç ekran dediğimizde, LG'nin piyasaya sürdüğü 325 inç'lik televizyonu 8K görüntü kalitesinde dünyanın en büyük televizyonu olarak kayıtlara geçiyor.

Smart TV mi yoksa Android mi?

Bu mantıktan yola çıkarak Android TV'lerin de birer Smart TV olduğunu söyleyebiliriz. Akıllı televizyonlarla aynı işlevlere sahip olabilen Android cihazlar, aslında Android işletim sistemine sahip olduğu için bu adı alıyor.

4K Crystal iÅŸlemci nedir?

Kristal Ä°ÅŸlemci 4K

Samsung'un Crystal Processor 4K teknolojisinin mümkün kıldığı Akıllı UHD yükseltme teknolojisi, düşük çözünürlükteki içeriklerin geliştirilerek UHD seviyesinde bir kaliteye çıkarılmasına imkan verir.

Dünyanın en pahalı evi ne kadar?

Dünyanın en pahalı evi olarak bilinen İtalya'daki Casino dell'Aurora açık artırmayla satışa çıkarıldı. Evin bu kadar pahalı olmasının sebebi ise dünyanın en ünlü ressamlarından birinin tavanlarında sanat eserlerini bırakmasından kaynaklanıyor. Evin için istenen minimum tutar ise 241 milyon euro.

AXEN kime ait?

Axen TV, Hayrettin Atmaca tarafından kurulan Atmaca Elektronik A.Ş. tarafından üretiliyor.

AWOX hangi markaya ait?

Awox Hakkında

Can Holding Şirketler Grubu, 1972 yılından beri Türkiye'de elektronik, enerji, turizm, lojistik, sağlık, tütün sanayi sektörlerinde faaliyetlerde bulunan Türk sermayeli bir firmadır. Böylece Awox ne malı sorusuna da yerli malı cevabı verilebilir.

Nordmende kime ait?

Nordmende Bremen, Almanya kökenli ev elektroniği üreticisi. Günümüzde Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda'da beyaz eşya üretimleri yapılmaktadır.