özel denipol hastanesi doktorları

Denipol Hastanesi sahibi kimdir?

Hastanemiz Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Uğur Kulalı'nın başarıyla gerçekleştirdiği operasyon sonrası, çekilen hatıra fotoğrafı ile teşekkür mektubu yazan Sayın Mehmet Taşpınar'a ve değerli eşine Denipol Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Semih Akkaya hangi hastanede?

SEMİH AKKAYA ( Ortopedi ve Travmatoloji ) Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'nde hasta kabülüne başlamıştır. Mehmet Özdemir and 1,770 others like this.

Denipol ne zaman açıldı?

Hastanemiz, 2002 yılında kurulan ve Denizli'nin ilk tıp merkezi olan Özel Gülhan Tıp Merkezi'nin temellerine dayanmaktadır. 11 Aralık 2017 tarihinden beri Denizli ilinde kaliteli kadrosu ile Denipol Hastanesi adıyla faaliyetine devam etmektedir.

Prof Dr Murat Oto kimdir?

Murat Oto, Hacettepe Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi'nde lisans eğitimini 1998 yılında tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji alanındaki ihtisasını 2005 yılında tamamlamıştır. 2009-2010 yılları arasında A.I duPont Hospital for Children , Delaware/USA'da Çocuk Ortopedisi,Serebral Palsi, ...

Yaman Karakoç hangi hastanede?

Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Doç.Dr. Yaman KARAKOÇ

Dr Mustafa Akkaya Kimdir?

1999 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Vergi Hukuku Anabilim Dalı'na yardımcı doçent; 2002 yılında doçent; 2008 yılında Profesör oldu.2008-2011 yılları arasında Fakülte Dekanlığı görevini yürüttü; 2012 yılında emekli oldu; Halen avukatlık yapmakta ve değişik üniversitelerde dersler vermektedir.

Dr Murat BaÅŸ nereli?

Murat Baş 1970 yılında Yalova'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Yalova´da tamamladı. 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun oldu.

Prof Dr Murat Somer nereli?

Mehmet Murat Somer 1959 Ankara doÄŸumludur.

Prof Dr Murat CanyiÄŸit hangi hastanede?

Murat Canyiğit Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim dalında uzmanlığını tamamlamıştır. Şu anda Ankara Şehir Hastanesi Nöro-ortopedi Binası Radyoloji Bölümünde, Girişimsel Radyoloji ünitesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yaman Tokat hangi hastanede çalışıyor?

Yaman Tokat, İstanbul, Fulya'daki kliniğinde hastalarını kabul etmektedir.

Kahraman Yaman hangi hastanede?

Dr. Kahraman Yaman İstanbul Kartal Yavuz Selım Devlet Hastanesi bünyesinde çalışıyor.

Yaman Karakoç kimdir?

Dr. Yaman Karakoç Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır.

AyÅŸe Akkaya Kimdir?

16 Haziran 1956, Eskişehir doğumlu. Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi ve Ankara Üniversitesi DTCF mezunu. Doktorasını tamamlayarak, Eskişehir'de akademisyenlik görevini sürdürdü. İLESAM üyesi, World Academy Arts and Culture Türkiye Başkanıdır.

Ömer Akkaya Kimdir?

Ömer Faruk akkaya, İslam, Meal, Tefsir ve Hadisler kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Mütevatir Hadisler Işığında Beklenen Mehdi kitabının yazarıdır. Ömer Faruk akkaya kitapları; Şamil Yayıncılık aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Yurdaer DoÄŸu Kimdir?

Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim dalında yapmıştır. İlk görev yeri Gaziantep Avukat Cengiz Gökçe Hastanesi olan Op. Dr. Yurdaer Doğu daha sonra Denizli Servergazi Devlet hastanesinde 3 yıl görev yaptıktan sonra, belirli dönemlerde özel hastanelerde başhekim yardımcılığı ve idari görevlerde bulunmuştur.

Mustafa Karademir kimdir?

Mustafa Karademir Türsiad, KAI, ve daha bir çok STK ve Derneklerin kuruluşunda aktif görev yapmış, halen Lider Patronlar Birliği Başkanlığı'nı yürütmektedir.

Prof Dr Ünal Özüm kimdir?

Halen Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi AnaBilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışan Prof. Dr. Ünal Özüm Cumhuriyet Üniversitesi Farabi-Değişim Kurum Koordinatörlüğü ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 6 Koordinatörlüğü görevlerini sürdürmektedir.

Mehmet Karademir kimdir?

Dr. Mehmet Karademir Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB uzmanıdır. Kırıklar, Nefes Darlığı, Rinoplasti (Estetik Burun Ameliyatları) alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.