zeruj nereli

Zeruj tesettürlü mü?

Ilımlı Müslümanların giyim tarzına daha yakın diyebiliriz. Yani baş kapatmak ayrı, tesettür ayrı diyebiliriz. 11 yaşında tesettüre girmiş Zeruj lakaplı Zehra Özkaymaz.

Zeruj Port sahibi kim?

Daha önce Tekstil Port adıyla açılmak istenen AVM binasını satın alan Zehra Özkaymaz, Zeruj Port'un sahibi. İnstagram fenomeni olan Özkaymaz, lakabı olan Zeruj adıyla oluşturduğu kimlikle düzenlediği 'muhafazakar moda festivalleri' ile tanınıyor.

Zehra Özkaymak kimdir?

Zeruj adıyla bilinen Zehra Özkaymaz, 1980 yılında dünyaya geldi. İki çocuk annesi olan Zeruj, İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur. Kariyerine turizm sektöründe başladıktan sonra sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Zeruj kadın mı erkek mi?

O da instagram fenomenlerinden… Zeruj adıyla oluşturduğu kimliğiyle, çoğunluğu ev kadınlarından oluşan arkadaşlarıyla kermesler, parti organizasyonları düzenleyerek işi, geleneksel festival düzenlemeye kadar getirmiş girişimci bir kadın.

Zeruj kadın mı?

İki çocuk annesi olan Zeruj, İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur. Kariyerine turizm sektöründe başladıktan sonra sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı.

Zeruj kaç çocuğu var?

İki çocuk annesi olan Zeruj, İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunudur.

Zeruj ne mezunu?

Şirket halen filosunda bulunan 77 otobüs sayısını 100'e çıkartmayı planlıyor.