zookies seeds

Cookies haze nedir?

Cookies Haze esrar Tohumlar

Kurabiyeler, ince yapraklı, ince bir görünüme ve bir çam ağacının biçimine sahip, açık bir şekilde sativa bitkisidir. Büyümek, son derece haşere dayanıklı ve toprakta doğrudan ekildiğinde 3 metreyi geçmesi çok kolaydır. Tomurcuklar büyük, çok yoğun ve kristallerle dolu.

Mango Haze nedir?

saf bir indica cinsi olan hindu kush kenevirinin mango meyvesiyle çaprazlanmasıyla üretilmiş hibrid bir tür kenevir/esrar/ot/marihuana. thc oranı yüzde 20. kullananlar mango meyvesi tadını aldığını iddia etse de ben öyle bir tat almadım. ancak yoğun ve kendine has bir tadı var. ilk dumanı çektikten kısa bir süre sonra ...

Limonlu Haze ne demek?

bir skunk turu. cok sert ve thc si bol, yogun * kokulu cannabis. aşırı merak ettiğim cannabis türü. kafası gerçekten sağlam, enerji ve mutluluk verdiği kesinlikle doğru, içmesi keyifli bir bitki.

Liberty Haze ne demek?

sativa grubunda bir ot türüdür. içerdiği tlc oranı (bkz: lemon haze) 'e kıyasla daha yüksek fakat tat olarak daha alttadır. gramı 12 eurodan, 5 gramı 50 eurodan hollanda sınırları içerisinde satılmaktadır.

KUSH Haze nedir?

oldukça güçlü olduğu söylenen bir cannabis türü. original gangsta'ların ciğerlerine layık hybrid marijuana, 90'ların batı amerikasının dünyaya kazandırdığı bir başka doğal malzeme. gavurun 'earth taste' dediği klasik tada sahip, etken maddesi yüksek indika tür.

Master Kush nedir?

dişileştirilmiş kenevir tohumu olarak türkçe'ye çevrilen bitki.. 8-9 haftada çiçeklenir ve ekim-kasım aylarında hasadı yapılır..

Skank otu nedir?

Skunk, esrarın ham maddesi Hint Kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

KUSH ne anlama gelir?

şu zamanlarda wiz khalifa, lil wayne gibi rapçilerin amerikada liriklerinde kullandığı (bkz: good kush and alcohol), turnelerine çıktıklarında saray yavrusu otobüslerinde bonglarına koyup takıldıkları bir cannabis. hindistan ve afganistanda yetiştiğini duymuştum.

Sativa mi indica mi?

C. indica ve C. sativa arasındaki farklar

İndica alt türleri geniş ve kısa yapraklara sahip olma eğilimindeyken, sativa alt türleri ince ve uzun yapraklara sahiptir. İndica alt türlerinde tomurcukları geniş ve yoğun olma eğilimindeyken, sativa alt türlerinde uzun, sosis biçimli çiçekler gözlemlenebilir.